Wednesday, June 3, 2009

Cuti yang dirancang

Ini cerita hari jumaat..
As usual aku tak bela berukband lagi kat umah baru ni.
So nak mengupdate agak payah..
AKu cuti + mc senin sampai selasa..

Hari jumaat yang keramat
Aku dan NINA mencutikan diri dari keja..
Menyerbu warehouse sales PONEY
Kat south city plaza..
AWSOME!!
Pepagi buta okay..














Tengok kaum2 ibuk,makcik2,nenek2, and maid pun ramai
Dok depan pintu sebelum bukak
kul 930 diaorg dh terpaack kat situ (err termasuk ar kami berdua hehe)
Diaorang(PONEY) bagi plastik besar sorang satu
Untuk sumbat barang2 yang nak dibeli
(eh minah tu jeling aku sebab amik gambar dia hahah adakah antara blogger yg membaca)





Ok ni lepas dah abih menyerbu
(masa membeli belah takde masa nak amik ngambar sibokkkkk)
NINA tengah membayar bil.. sapa nk amik gambar aku bayar
Tak kan nk snap sendiri hi hi hi
So kali ni ayra raya
leh pakai baju baru selama sebulan la l ala lalal





LOcation selanjutnya kami ke SOGO
NINA nak cari BUGGY
Aku lak nak beli baju untuk diri aku lar
Kat sana pun tak nyempat2 nak amik gambar
BZ menyoping dah mengabihkan duit gaji





Then 3rd Location
Ampang Point..
MAsa ni dah kul 4 lebih baru lah terasa lapar..
So menyinggah Kenny Rogers kat ampang
Memberatkan diri ngan makanan..
Masa ni makan laju2 Nak kejar Time Balik as OPIS HOUR ha ha ha
(kantoi kalo tok mama baca blog aku)





NINA tgh makan.. aku? sapa nk tgkp gambar aku? (NINA aku perli ko neh)






Ok ini lah hasilnya..
seharian bershopping







Ok baju2 yang diatas
Sumer harga
RM 5-RM9 saja...
Jenama PONEY
murah kannn?? sila lar jelessss..jeles lar jeles larrr
Oh ya yang aku remabt kat sogo tu..
CIS>. kat warehouse RM 19 jer..
aku beli kat sogo RM 20.70
rugiiii woh!!!

(entri akan berupdate setiap satu jam check it out sebab nk khatam hari jemaat,isnin dan selasa)

10 comments:

Nina said...

Oiiit...asal gambo aku gelap nie...aduh...tgu surat saman aku...

Elyn said...

u snap satu2 bj ayra..... heheh saje dengki bg keje kat u lalaal

Queens said...

Nina - abih ko tu tak reti2 nk snap gmabor aku ?? hahahaha

Elyn - cessss... tu i dah snap satu2 tu cuba u cut n paste nampak dak?

eiNa said...

sakan memborong.. syokla ayra melaram baju baru pas nih..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x jelez..x jelez..hahahaha (jelez :P)
seb baik aku tiada teman shopping..

FIESYAH said...

sakan shopping...pki baju baru lah ayra pas ni...

Nina said...

Hp aku canggih bonar tue, tu pasal yang x nak ambik gambo...ekekkeek

MamaAimy said...

ooo pegi senyap2..tkut aku kirim arr tu....

Queens said...

Eina - haha untuk raya..sbb beli pun saiz besar2 konon2 nk jimat tak tau ar..leh pakai ke tak

elissmie - aku paksa si NINA tu siap ckp kalo dia x teman aku aku x mo kwn dia sebulan hahahahah

Fiessyah - kena tunggu setaun ar.. sumer size 1year hahah 12-18months

Nina - elelh ko tu kedekut..penat aku posing ko tak faham2 lalalala

mamaaimy - hahahah tuh ar kang ko kirim tak cukup duit aku nk beli utk ayra.. ala ko dekat ngan SOGOOO leh pi hari2

ma2anis said...

awak..
gie soping x ajak kite pun..