Friday, June 19, 2009

Memulakan hari di OLDTOWN KOPIDIAM...

Best kan update blog
Terutama bila orang datang baca
Macam takder quality update blog banyak2
Tapi seronok lak rasanya nak update banyak.
SEbab gataiiiii tangan!

Pagi tadi
Semua pakat serbu OLDTOWN KOPIDIAM
Amik breakfast set tuh
RM 3.90 muarh kannnnnnnnnnnnnnnnn !!
Sessi menjimat belanja la la la







Ini muka hepi
SEbab pagi-pagi dah ngular
mask opis kul 850..
Ala 20 minit jer lambat kannnn



Ok tu jer lah update
(sebenarnya nk tunjuk mata tuhhhh nampakkk takkk eyeshadow tuhh)
Angguk jer lah kalian..
Ada minah perasan dalam blog ni

8 comments:

azzamoro said...

ampun... i tak nampak u pakai eyeshadow ponnn...huhu

Marsha~ said...

issshhh.. teringin plak nak makan roti bakar... :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm mana nak nampak pakai eyeshadow..dah laa tak leh click for enlarge :P

MamaAimy said...

mummy asyik enteprem jer kt blog ayra... ayra...cpt marah mummy... mana leh mummy rampas populariti ayra....

Anasfadilah said...

oooo pakai eyeshadow ke..nampak,nampak

hehhehe

YatieJay said...

Alalalaaa...ayunya mata.......

p/s : kau gila entry hari ni ye?

slyn said...

iiihhhh mengular!!!

Jiey Mien said...

selagi tak cukup sejam, tak kira mengular.. :P