Friday, June 5, 2009

FATHER'S DAY CONTEST

Ni 2nd Contest aku nk masuk..jalan2 blog
terserempak ngan blog MAMATISYA ada lak contest father's day..
pehtu syarat2 pun senang banget...
So aku pun mengambil kesempatan ini.. untuk mengambil bahagian dalam contest ni
Untung sabut timbul
Untung batu tenggelam
Heh..
*ps: aku takut kalah (Tanya lar elyn) aku dh ckp kat elyn aku takut kalah hahaha gila kiasu kan..
ok ok back to the topic..
gambar dibawah yagn aku rasakan sesuai utk father days contest nih..


SEbelum tu biar aku perkenalkan siapa nama and empunya gambar diatas..
Nama Daddy : Akhmar Iskandar B. Ajenam
Nama Anak: Ayra Rahadatul 'Aisy
Umur anak : As at today 10 Bulan
Masa ni kat KFC.. as usual ayra memang manja banget ngan daddy dia, kalo keluar jalan2 memang nak daddy.. tak boleh tidak, kalau aku yg melayan dia siap jerit2 tak nak..
Gambar ni bagi aku sangat special.. full of love.. Aku yang tak pernah rasa camner dilayan n layanan seorang daddy.. and aku pun menumpang kasih kat beckham (Rujuk: daddy ayra)
Loving yang aku takpernah rasa dari ayah sendiri.. :) Anyway this coming Father's Day this year..adalah pertama tama kali yang aku nk celebrate setelah beberapa lama aku hidup di alam allah ini..Hopefully aku nak celebrate besar-besaran ececehhh.. ingat nak celebrate beli kek ke..gi candle lite dinner ke..tapi kena bawa ayra lar kan?? boleh ker?? tak pernah celebrate tu x berapa pasti cmner ..
ececehh.. 1st time nak celebrate sangat teruja woh!!

Hopefully boleh lar menang contest ni kan..
Setiap org yg masuk contest harapan adalah untuk menang kan kan kan??

10 comments:

MamaAimy said...

Gd Luck..kita tgk saper yg kena...hehe...

Ko pun klu menang belanja aku mekdi gak....

Cik Aimi Husna said...

chaiyok ayra!sama2 kita pakat2 menang!

tulip said...

good luck!
ohh baru saya perasan blog ni dah tak private.

Elyn said...

gud luck..... jgn tkt la...... hihi

MRS. K said...

nnt klu ade voting kite vote eh..

slyn said...

really nice photo!!!

oren... said...

akak pun tak pernah sambut, sbb selalu buat2 lupa time father's day (utk mengelak dari beli kek..hahahahah)

tapi tahun nih, ingat nak belikan kfc la kut? lama tak belanja anak2 dan pak dia makan..lagipun, hujung bulan plak besday akak, harus la meminta2 lagi dari pak dia barang seburger mekdi..

Ibu Ayra said...

gudluck ayra n mummy...

mama tisya said...

just nk inform..gmbr u ni u disable to right click so mama tisya tkleh save...sebab nanti gmb2 yg join contest akn di upload at my blog..so kalo bole edit gmbr ni utk right click..tq..if done let me know..tq

keloncot said...

good luck Ayra n daddy.. Comel la Ayra macam mummu dia..