Wednesday, June 17, 2009

Mummy dah ada new helper

* entry dibawah thanks for advised byk nasihat2 berguna..sangat2 berguna bagi aku yang 1st time nak rancang party utk budak kecik / baby.. selama ni x pernah amik peduli pun!

Ok back to the story mory morning glory..
Ayra dah pandai tolong tok mama berkemas
Ni gambar terbaru pagi ni..
Tok mama mms kat aku..
Nak show lar tu
Cucu dia pandai berkemas heh!
hah auntie - auntie
Jangan jeles..mummy and tok mama ada helper..
Tak yah amik maid hiks

Ok dh kena start cari lock almari (tok mama cakap ikat ngan tali rafia jer tak yah membazir)
Ari tu aku tengok kat safe n sound
Tapi nak beli mcm pikir 20 kali lak (dekut tul aku nih)
Ikat ngan tali rafia jer lah


barang=barang yang dapat dikaut
Ok ada ubat ketika
Ada Bedak
Ada losyen minyak wangi
Ada Duck!! duck?? owh duck tu toys dia wat mandi


Oklah
Ayra nak siap2 nih nak ikut tok mama gi ngaji n marhaban
Daaaaa

13 comments:

MRS. K said...

bagus..bagus.. kecik lagi da pandai 'mengemas'.. pastu ikut g marhaban plak.. memang calon menantu terbaik wok!!

Elyn said...

wahhh meh la ayra dtg umah aunty tlg jaga wafiq!!!! hihihi

Queens said...

Mrs K - hahahaha.. pandai mengemas tu ..mummy dia malas mengemas bertambah haru biru lar rumah

Queens said...

Elyn - a'ah nnti ayra ajar wafiq mengemas ehhh

eiNa said...

keh keh.. byk tempat lagi nak kemas tu ayra...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah rajinnya..awak tolong mummy mengemas hari2 ok :D

xoxo,
Nuha

MamaAimy said...

sejak dok dlm walker aimy pun rajin tlg mama kemas rmh...

best kan ayra!...


Aimy.

IEM said...

salam kenal,
wah rajinnya..ayra tolong mummy mengemas hari2 ok :D
free2 jomlah ke blog saya plak...

mummy_adam said...

mcm nielah anak dara.. rajin mengemas.. hehehe

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

damia pun rajin mengemas gak..cepat je pecut dgn walker dia ke sana sini..

MAKCIK REHAN said...

Lepas Ayra 'berkemas' mai kita suh Mencah plak 'kemas balik' apa yang Ayra dah kemaskan :P

Mesti tok mama terus pengsan nanti. hehehe

Dong_Sanchai said...

ahaks..kemain lagik dia menjenguk lemari yerk..pandai sungguh la ayra neh..hihi

Jiey^Mien said...

rajinnya la ahi anak dara nih.. meh dtg umah auntie tlg lipat kain meh..