Friday, June 19, 2009

Siapa pandai makeup mata sila tunjuk ajar

Tadi dah update pakai schedule post..
Siap pesan kat elyn kui 1 kang check blog ada new update
ha ha ha
sekali elyn si bini MONK tu
kan dia bini monk
so dia tepat kui 1 klik - klik tak kuar..
ERROR lak dah

Bukan apa saja nk bagi tau
semalam jenjalan kat AMCORP mall (mana lagi nk dituju)
waktu lunch..
terserempak ngan elianto nyer kiosk
pehtu nampak lak SALES
sinin sinun
up to 50%
Being a woman..
Jangan kata tak terdetik suka makeup.
Tapi ada gak yg x suka makeup..

So aku teringin sgt nk pakai eyeshadow 2 tones tuh.
So kebetulan si sales girl tu cantik lak mata dia (mata dia jer tau yg cantik)
So aku pun ngan skill mengorat/ramahtamah aku tuh..puji bagai nka giler kat dia
soh dia ajar aku teknik2 memakeup mata..
(tapiii tadi aku dh tepek gambar semalam tapi error gambar tu terus ilang aku dah delete dari phone haiyaakkk)
so ini lah hasil aku buat berkat tunjuk ajar budak tuh..
Jadi kalau tgk life
kalo dlm gambar ni mcm tak berapa jadi..hahaha

So tadi chat2 ngan elyn
rerupanya dia lagi gila
Berlambak2 elianto nyer produk
haish..
Pehtu dia ada mms gmar dia pakai eyeshadow black
cun wohhh
nnti dah terror nk buat smokey eyes hahahaa




Beli ni dengan harapan nnti mata cantik lalala
RM 16 less 10% - Dual tone tuh
RM 6 - yg warna hijau tu less 10% jugak


Ok ini hasil kerastangan aku
Tak berapa cantik kalo tgk gambar
tpi kalo life CANTIK (memerasankan diri adalah keutamaan)


Cuba teka
Ni mata sapa????

9 comments:

Nina said...

Erk....gelap la gambo

MamaAimy said...

dr dulu xpndai mekap...pakai bdk & lipstik jer... teringin gak nk mekap bagi... tp rsnyer ori beuty lg lawa kottt...(bak kata ko...puji diri sndri aderlah harus)

MamaAimy said...

tu gmbr elyn... btul kan..kan..kannn??

Elyn said...

eiiiiiiii nk larik tutup blog la!!! malu la u ni.... sememeh pic i mms u tu tau!!!! huwaaaaaaa

Queens said...

Nina - yer laaaa ko perli akuuuu aku tauuuu aku itammm tapi lawa kannn??

Mamaaimy - betul betul betul..tapi teringin nk lagi canitkkk so nk makeup ha ha ha mamaaimy mana tau elyn?

Elyn - lawaaaaaaa larrrr i gigit u kang..lawaaaaaaaaaa

mama-qaisara said...

sya pn suke p elianto.lama tak borong makeup..last beli kt situ before kawin..hahaha..harus p topup makeup ni.sya pn suke makeup tang mata..nmpk menggoda gitu.kui3x...

DYLA said...

hehhe.. lawak la. i beria teka tu mata sapa tau. skali tu mata elyn...

i tak reti la pakai esedow..hehe

(i teka tadik ingat u mekap beckham, lawak tul)

Queens said...

mamaqaisara - saya baru berjinak ternak jer ngan makeup mata nih selalu makeup satu kaler jer tak reti nak berdual tone hekk

DYLA - hahahaha i gelak tergolek2 kat sini.. ps.. pernah makeup dia..and siap pakai tudung lagi..
nnti lar bila2 tepek2 piccie kat blog lagi satu awwww

Anasfadilah said...

tu mata kak elyn! hehehe..

korang berdua memang ada pakatan rakyat betullah!hahahaha