Wednesday, June 24, 2009

Dah Balik Dah..sapa nak keja kosong ?

Dah ada kat rumah..
Balik semalam
Penat sey..
(padahal bukan aku drive pun ngada)

Mana pi?
Hi hi hi
Cadang nak pi penang
tapi kalau ikut journer yg 4-5 jam (behenti-henti)
Baik gi yg dekat sikit
Gi KUantan (it's take 3 hour) benti 2 kali ayra poo poo + bagi minum milk

Cuti kali ni memang berserderhana sangat-sangat
Kalian sila Imagine..
Pergi kuantan, dekat ngan laut
tapi satu hari pun
tak jejak pantai
ha ha ha

Masa dihabiskan di shopping compleks (ada 4 shopping complex kat kuantan)
(yang sejuk dan beraircond)
Memang tak ada gambar di tepi pantai yang indah
Demi anak
Apa jer yang kami suka
kami korbankan
Untuk Dia..

Oh ya
ada sapa2 nak partime jadi cleaner?
Basuh baju kami dan ayra?
Gaji lima puluh sen segram
hiks...

Rasanya next week baru settle kut?
lalalalala


ps: nanti nak update lagi ya...

10 comments:

eiNa said...

kehkehkeh...5posen segram.. jenuh timbang tu...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

antar dobi laa..sekilo rm10, ada berani?hahaha..

mana pic jenjalan..x nak tengok pic baju kotor :P

Elyn said...

hahahah u nk maid i??? kasi dera sket sama die!!!

azzamoro said...

betul2.. anta dobi aa.. i pun tak larat nak basuh tengok banyak macam nehh..

MRS. K said...

takpe.. ayra punye mummy rajin ooo.. takyah amik maid.. takyah anta dobi.. die leh sental sendiri.. ahaks.. nasib takde cbox.. klu ade.. akan ku paksa mu hapdet tetiap saat!! wahh.. gitu..

KV said...

bab membasuh mmg malas. Huhu

Queens said...

Eina - nak ke ? lalala nnti tiara hantar kat sana.. Aira leh tolong

Elissmie - huh bapak mahai kedai dobi ko tuh..seploh hinggit sekilo tak mo ar...mahaiiii

Elyn - I nak htr kat u lar..mesti u cuci bersih sbb u teliti hiks

Azza - hahah dobi? baju baby nnti dobi tinggal butang jer..baju2 sumer dah hancur hiks.. malas betul i nk basuh ..u tolong ar eh eh

Mrsk- minggu depan baru i start basuh hiks

KV - tuh lah pasal kann

MAKCIK REHAN said...

website pasal pad ion tu : www.winalite.com

aisha said...

ada pergi East Cost Mall?
Berjaya Mega Mall?
Kuantan Parade?
Kuantan Plaza?
Ocean?
Teruntum?
Pergi Teluk Chempedak ak?
hehehee... best?

YatieJay said...

Akak malas nak outing lebih dari sehari sebab nilah.....baju yg menimbun! Dah habis bersuka ria, bali rumah penat2 dah ada keja menanti...lagi ada budak kecik. Baju dia je lebih dari kita punya...huhuuuu...