Wednesday, June 24, 2009

Pertama kali mandi pool

Yang best bila kita
Pergi holiday bukan waktu cuti
Semua kita leh "conquer"
tak kisah nk himpit2 ngan orang
memang tak der sapa yang mandi pun
selain kami tiga beranak..

Ini gambar dah 2nd day try mandi pool
masa mula-mula dia mandi
dia macam gayat sebab kaki tergantung..hi hi hi

Mula mula kita rasa air ngan tangan jejuk ke tak..then celup kaki dulu


Lepas tu..kita naik pelampong..


Daddy kena dekat..ayra scared lar!!


Lepas tu mummy lak nyibok.. ayra x mo naik..ayra nk merangkak atas ni..best jejukkk


Hi hi hi
Ok sekian persembahan hari ini

Info:
Swimming Suit tuh - Jenama Ogival Price RM 42.90
Topi: Poney = RM 5.00
Pelampong Baby Boat TU : RM 9.90

Priceless bila tgk dua2 gambar i love them both!

oh menjawab pertnyaan
Mama Aimy - Pelampong tu quality so far so goods beli kat kedai cina..hi hi hi
Mama Aira - Swimming Suit tu size 6, beli kat parkson berjaya mall kuantan, tapi rasanya kat jj pun ada.. sila lar membeli..

18 comments:

m.e.r.a.h.8.t.e.e.n said...

bagus2... senaman sehat tuk ayra.. next time ajr ayra berenang tau...

eiNa said...

mcm minah salleh la mandi pakai topi..pewwiitt..

Queens said...

merah8teen-hi hi hi kejap jer tak smpai 20minit

eina - hahah takut itam n takut panas..

Elyn said...

wah siap pakai topi tu.... u pakai kan sunblock tak?? keekekekeke

Queens said...

Elyn - hahaha..kalo ada utk baby mmg i belikan lalalalaa

Anasfadilah said...

Ziyyad nak pegi pegi berenang lagi,padahal PISA tu sekangkang kera dari rumah..

harus diusulkan kan ni cadangan swimming pada asben

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah comelnya pakai swimming suit..nanti leh berendam kat sg congkak :D

Intan said...

Cutenya ayra pakai topi sambil "berenang" :)

Queens said...

Dila - hi hi hi lar ni kalo ramai orang toksah ar..

Eliss - sg congkak mummy dia x suka g banyak katak batu + pacat.. hiks..

Intan - pakai topi takut hitam maacm mummy hi hi hi hi

MamaAimy said...

puteri lilin arr ayra ni...xpe2..jg kulit...nti saham tgi sket... sok besar mummy leh letak hantaran melambong2... :-)

p/s: pd saper2 yg rs nak bermenantukan ayra...leh start kumpul duit dr skrg... :-)

rumiza.rashid said...

hehe nanti jadi hantu air la tu.dah kena sekali..gian.

Ibu Ayra said...

chumelnya berbaju renang dan bertopi...anak sapa tu, hehehe....

FIESYAH said...

bestnye ayra mandi kolam...

Mrs.R @ Emi said...

mami ayra mao tunjuk gelang emas die keee?
topi poney tu i nk beli jugak satu

nanonano said...

name xbeli yg skrit nmpak spender, pastu bunge2 tu?
kiut skit,
hihi :p

Queens said...

Mamaaimy - takut itam ar mcm mak dia

rumiza - hahah tapi dia gayat kaki tergantung dia x suka

Ibu Ayra - hi i hi tima kasihhh

Fiesyah - jom mandi sama

Mrs R - hahah sib baik perasann.. kalo tak jenuh jer i tepek gambar i tuh hi hi hi

nano - tutup aurat lar atakkkk

tulip said...

wahhh mandi siap pakai topi..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ingatkan mama dia pun pakai sut swimming..