Friday, June 19, 2009

Pergi ke tak nak nih? Pening lah

Pergi ke tak pergi
Hotel semua dah booking
Banyak betul aku pikir
H1N1
Jerebu
Panas
Journey yang lama
haih...
DUlu-dulu aku tak pernah risau or pikir banyak
Kalo nak travel tu
Terus jer pack barang tak kisah jerebu ke,panas ke hujan ke banjir ke
Aku redah..
Dah jadi mak nih
Semacam pulak!
Haih..
Pergi ke tak ha?
Kalo kalian gi tak travel?
Cuti dah amik..
Destination either kuantan or penang.. huh
DUa2 hotel dah book sebab by phone jer kan
Anytime leh cancelleh
Haihh
Dilema

13 comments:

MamaAimy said...

Alahaii...ciannyer tgk muka org dlm delima tu...

pegi kuantan arr dkt sket...2 jam ++ dah leh sampai...if cuaca elok gi jelah...if jerebu teruk sgt..baik x yah gi...dok rmh peluk2 ayra + daddy lg baik... :-)

Jiey^Mien said...

oh ini ke muka org dilema? comel.. =)

susah gak nak travel dlm keadaan skrg ni kan? kalo jiey, tak dulu kot.. susah la kalo ank sakit nnt..

serik bila ian demam pas jalan jauh ari tu...

Cik Aimi Husna said...

aimi baru je balik dr kuantan.ok je rsnya utk travel.sian tgk muka ayra hehe.blh bawak ayra mandi laut.

MAKCIK REHAN said...

pergi!! buat precaution sewajarnya...selebihnya serah pada yang esa [wahh...ala2 tazkirah di hari jumaat gitu!]

nanonano said...

ayra nk pegi kuantannnnnnn !!! <---ayra jerit, xdgr ke mummy???

Nina said...

Awat mungkin Ayra sedey aje?? Macam sedey aje nak tgal tok mama aje....

eiNa said...

aloo...comey nye muka org dlm dilema tu..
temenung jauh nampak...
ajak mummy awk pegi tesco je lah..bleh jalan2 n shopping2 lagi..dekat plak tu..huhuu...
ps: kuantan dkat sket kut...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kuantan laa best..penang x best sangat :D

aku dah lama plan nak bercherating tapi x sampai2 lagi hajatnya..dulu penah date sekitar kuantan tu...aduhai..rindunya...

oren... said...

sedih jek tgk muka ayra...

kalo takut cuaca panas ka, hapa ka, travel la waktu mlm..aman skit..jerebu pun tak berapa nak nampak :)

selamat bercuti!

IEM said...

sedih jek tgk muka ayra...

if cuaca elok gie je...
pg kuantanlah dekat skit..

Elyn said...

pergi je la...... sian i tgk muke ayra gitu huhuhuh

Queens said...

mamaaimy - tuh ar tgh consider lar nih hu hu hu

Jiey - that's why.itu priority tu..tapi ku dalam DILEMA..

Aimi - Teringin gak nk bg dia mandi laut..tpi panas.. so x mo amik risk

MRehan - BAIK>>> precaution sewajarnya adalah??

nano - apsal mummy tak dengar ni atak nano leh dengar jauh jauh tuh hi hi

Nina - hahah tu gambar baru mangun tido

EINA - hhahaha perli nampak..asik2 tesco kan kan kan

Elissmie - ko selalu travel jauh..and nuha ok kan??

OREN - kak..malam jerebu mmg x nmpak hahaha

IEM - tuh ar maybe kuantan insyallah

Elyn - hahaha .. u sian tgk ayra..i u x sian ke

aisha said...

Kak tiara, gi jer kuantan.. if pergi kuantan awal bulan tujuh, dgn ini saya menjemput akak ke umah saya skali.. meh la.. meh la...