Monday, June 15, 2009

Ayra Snappy Piccies

Percaya tak?
Ayra snap this piccies..
Dengan pertolongan Daddy


Bestkan weekend?
Ari ni baru isnin..
Ada lagi 4 days to go.
Owh apsal tak weekend setiap hari
Heh
And dapat gaji every end of the month?
Heaven kan kalo mcam tuh

9 comments:

DYLA said...

wah ayra dah pandai snap dah ni?

tak lama lg leh jadi camera girl

MamaAimy said...

wahh...dh pandai snap yerr.. nti blh lah ayra curi2 snap pic mummy & daddy...

(jaga2 ko dh ader paparazi kt rmh...hehe)

Nina said...

Uik...muka mummy licin la....

nanonano said...

mummy ambut pendek eyh??

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ayra dah pandai jadi mcm csi..nanti snap gambo mumydaddy dia byk..

Aku Bukan Bidadari said...

Dyla - daddy dia tolong picit dia pegang jer hahaha

Mamaaimy - tuh ar lepas ni kena pakai baju dok kat umah hi hi hi

Nina - baru pas facial heh

Nano - a'ah dh lama dahh pendekk dh nk panjan dah

Yana - tuh ar bahyer nnti kena pakai baju dok dlm umah opssss

Dong_Sanchai said...

wah..cun ah mama ayra..pandai ayra snap

YatieJay said...

Ngeeehhh...Pasni leh jadik photographer la Ayra....

Yup..akak pun setuju dgn statement kau tu, kan best kalau tetiap hari adalah weekend, tapi hujung bulan gaji mesti masuk....Nak lagi best, takyah tunggu hujung bulan....cucuk dinding duit sentiasaaaaaa je ada...

mummy_adam said...

wah..pandai nyer ayra.. adam sume masuk mulut..hahahaaa