Tuesday, June 23, 2009

It's hard to forgive you!

Ini scheduled entry dibuat pada malam ahad- father's day celebration ngan beckham lom tau cmner, will update after balik dari outing ya

Why is it hard to forgive and forget?
Should i send an sms to him?
Or just let it go
Dan buat macam biasa
macam 27 tahun lepas
tak yah nak call
tak yah nk sms
tak pernah amik tau pasal father dat celebration
tak pernah pikir nak beli hadiah apa
heh..

Aku pikir itu yang terbaik
buat macam biasa
tak perlu pening kepala..
tak perlu membazir duit hahaha

ok tu jer lah update
so father's day tahun inin akan di celebrate bersama beckham + ayra
yea...
1st time ever..rasa excited semacam!

7 comments:

tulip said...

epi daddy day to beckham.
rasa excited kan..

ayra bg daddy apa?

papa nabil kalau kite tanya nak apa dia kata tak payah la, apa la. tapi kalau tanya mama dia laju je jawab. hehe

nanonano said...

eyh lupe nk wish kat beckham smlm,
hihi..

Elyn said...

epi fathers day i x wish sesape pun!!!

MRS. K said...

hubby i tak ske la celeb mothers or fathers day.. org laki ni kurang sentimental la

oren... said...

takpelah..amik masa..buat2 tak tahu pun tak apa..ntah2, bapak tu pun tak perasan hari father's day tuh...

Nina said...

hepi father's day AYRA...ehehheh

Jiey^Mien said...

Ayra bagi ape kat daddy?
kalo mummy, auntie dah bleh agak dah dia bagi ape kat daddy.. :p