Thursday, June 18, 2009

Skinny pant 5kg nampak kurus

ari ni posting citer pasal mummy lar pulak
Masa mula-mula start pakai tudung
Aku takut tak lawa!
ha ha ha (sila gelak sama2)
Aku takut beckham jeling pompuan lain
ha ha ha (sila gelak sama2)

Sebab for me
Bilapakai tudung ialah sangat tak boleh berfesyen sangat limited
ha ha ha (sila gelakkan aku)
so bodos kan..
sekarang zaman dah berubah
orang pakai tudung boleh berstylo macam-macam
Thanks to the internet
Thansk to the fashion magazine
Thanks to the model-model bertudung yg atk dibayar kat luar sana heh
Just nk share tips for fesyen bertudung
(kalian pun share lar tips2 berfesyen and bertudung)
owh for hari raya baju kurung (puasa x abih bayar dh nak raya hampehhhh)
Nak cari ready made baju kurugn yang lengan kembanggg
tapi tudung nk pakai camner??

Ok sapa ada dslr tak nak amik aku as model ke?
I like bergambar u..
ELYN u tak nak amik i ker???

Tips nampak kurus even tak kurus okes hiks
Skinny Pants you will look 5 kg thinner... (sila memerasankan diri)
Ya skinny pants
Gi ar cari korang
U will nampak kurus..
tak caya percayalah..
Dah lama cari skinnypants nih
selalu jumpa legging or kain yg mcm swim suit tuh..
tak sesuaiii ok kang terkoyak
haruu nmpak montot terbelah hahah

ok lar itu jer celoteh hari ini daaaaaaa

16 comments:

tulip said...

mummy Ayra nampak sgt kurus. jeles jeles...

MAKCIK REHAN said...

Sila jgn cadangkan MR pakai pesen2 cenggini. Ada yang mati tercekik kalau tgok MR catwalk depan depa nnt.... Hazab la sesangat...

Anyway, u look nice in that pants..siyes!

Elyn said...

hihih yelah2 arini meh mai umah i!!! i jdkan u model pokok pisang ek??

m.e.r.a.h.8.t.e.e.n said...

manpak kurus, tapi nape posing senget... tak nampak sangat la suar tuh...

eiNa said...

tiara... kasut mcm nak sama maa...aisehh...close up sket tang kasut tu.. :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tang kaki memang asli dah kurus, tapi tang atas ni, cam mana nak kaber :P

Mrs.R @ Emi said...

pn tiara montot terbelah...
ur sooo skinny...i'm so jealous...
bweksssssssssssssssssss

hahhahha

Jiey^Mien said...

ada tak suar yang bleh bagi nmpk kurus smpi 20kg? :P

Anasfadilah said...

tunggu jawapan tiara untuk soalan Jiey~~~

FIESYAH said...

klu mcm tu syah pun nak pki gak ar...he...he...leh nmpk kurus...he..he...

nanonano said...

montot ngn peha sy bsr
xley kai :(

Queens said...

Tulip - maksud tulip..ayra nmpak kurus? hehehe

MRehan - hahahah.. tak lah belum cuba belum tau..cuba try test.kut2 Papa mencah terus x mo kuar g opis nk dok umah jer.. lalalala

Elyn - u jahat!! pembuli i!

merah8teen - heheh posing senget sebab perasan ala=ala model

Eina - kasut tu jenama nove bukan nose tau NOVE hiks

Elissmie - atas tu x yah cover asset tu..aset penting

MRs R - lalaalalaala ..sbb skinny pant nih lahhh

Jiey - alololo...nnti i tnya tokey kedai tuh hahaha u dh kurus ar jiey x tay pakai suar lalalalala

Dilla - Jahat pembuli!! Dila x yah pakai suar nnti encik anas..ehemmm
hiks..alamak sensord ni blog my baby mana leh ckp lucah2 ayo yooo

Fiesyah - betul2 jom pakai..tp kalo beli online bapak mahai skinny pants nhi..tiara beli kat kedai cina jer nih..

Nano - dah cuba kai ke?? cuba gi kedai n test..pehtu tnya org kedai tu lawa tak..selalunya depa akan ckp lawa so then beli jerrr

azzamoro said...

i kalau pakai skinny pants xleh butang kat perut..camner ah.. keh keh

Queens said...

Azza - hi hi hi pakai girdle tarik nafas pehtu button.. leh tak?

MamaAimy said...

nti pkai masuk sampai peha jer... pastu dh x muat...peha & montot besar...huhu...

YatieJay said...

Phewwwwiiittttt!!!!

Hi cik adik, dah kawin ke blum? Posing maut nampak.....heheee...