Tuesday, May 26, 2009

Sogo Here's (mummy) Ayra COME!!

(ini cerita ari ahad 23/5/2009)

Tak dirancang and tak merancang
Memang takder bajet untuk soping pun ..
Malam sabtu tu ada lar bg tau beckham
Ada sales kat SOGO baju2 baby murah2
Aku just cakap..if ada leh ar beli untuk ayra for RAYA..
kengkononnn alasann paling kukuh..
sekali pagi ahad tu (belum gosok gigi)
Beckham cakap
JOm gi SOGO.. kita gi pepagi.. (kul 1100 pagi okeyy)
apa lagi pucuk dicita ulam mendatang..





Hu hu hu polis DBKL.. tengah saman orang salah parking
ramai betul umat manusia
Semua ni nak gi habiskan duit kat SOGO..
Macam mummy ngan daddy la la la la

Mula2 kita cari parking
20-30 minit pusing2 satu SOGO
Lepas tu dah dapat parking..
Kasi milk ayra dulu..
Nanti ayra lapar camner?
Orang punya lar ramai umat manusia..
NIat aku as dah dipersetujui
JUST purchase utk AYRA jer..
untuk aku no untuk beckham no..
tu nanti dah dekat nak raya ke... (puasa pun lom abih ganti)


Oh nOOO mummy!!
takutnya ayra tgk mummy sopingggggggggg!!!



Wooo wooo ayra tak tauuuu
ni sumer barang ayra ke mummy..
hi hi hi sumer tu barang2 ayra lar sayang oiii

oh ya aku beli buggy.... senang nk carry
lagipun dia dah duduk sekarang..
mmg afford and worth buying
tak smpai RM100 pun..

sumer barang-barang diatas
tak ada satu pun barang mummy and daddy
since allah perkenankan niat kami utk beli barang ayra
so niat harus ditunaikan..
jangan terpesong..
Allah maha mendengar..

7 comments:

nanonano said...

bertuah ayra..
dpt mummy yg gle sopim ni,
hihi

Elyn said...

wah u shopping sakan!!!

meh la separuh duit u, i nk shopping tuk menantu u lak hehehe

Queens said...

nano - soping utk ayra jer...

elyn - hahah nnti i minta kat tok mama ..

MamaAimy said...

hari tu aku promote dlm blog..tp aku yg x smpat x gi...
uwaaaaaaawaaa.....

Queens said...

Mamaaimy - ko lagi dekat kalo nk gi sepelaung jer .. aku nih gila ar jauh..still ada lagi tu pi lah

ma2anis said...

wah.. byk nyer soping..
ye ker utk raya.. seronoklah ayra.
rasa cam tak sempat je raya dah pakai..
kite pun g sogo gak, tp seminggu awal dr awak..
kite nie mmg x de jodohkan..
selalu x de jodoh nak jumpe. klu x ter miss minit, ter miss minggu.. huhuhu

tulip said...

tiara nanti tayang gambar buggy tau. aritu ada cadang gak nak beli utk nabil tapi tak beli lagi. tgh survey2.