Tuesday, May 12, 2009

Ayra Dah Pandai Merajuk


Ayra Sekarang dah pandai merajuk
Bawa diri..
Macam-macam budak tecik nih..
U all dah pernah ada situasi camnih?
Nak tau punca dia merajuk?
Aku amik barang yang dia main
Terus majuk nangis meraung-raung
Tapi sebab kan nak ajar dia kan
Terpaksa pekakkan telinga dan keraskan hati..
Kalau ikut hati aku
Aku dah bagi benda tu and soh dia senyap
Tapi nak ajar..
No means NO...!!
So korang lak camner?
If anak korang majuk korang wat per??
Ikutkan jugak ke??
Ke buat macam aku biar dia melalak kuat2

13 comments:

oren... said...

hahahahaha...ikut gaya sapa la merajuk tuh???

akak pun, tgk keadaan dan tahap yg kita nak kata 'NO' tuh..kadang buat derk saja..penat nangih, depa diamlah..aahhh..telinga kena tebal :)

Queens said...

Oren - kak kuat sungguh no depa nangis!!

aisha said...

akak, ayra mrajuk ada guling2 pusing 360 darjah ak? macam orang besar merajuk nyer.. akak melakukan rampasan "telipon" ker? hehehe

nanonano said...

alaa..kite kecik2 dlu cmni gak..
huhuhu :p

xpe..merajuk itu ciri2 seorg pompuan kan :p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahahaha..mcm nuha gak..kuat merajuk...hikss..
aku pun buat dek jer..tapi biasa kalo org rampas menan, kejap jer dier nanges, bila orang buat dek, dier lupa dah psl menan tu :P

Elyn said...

seb baik boifren ayra x reti majuk lai! Kalo tak i yg majuk haha

Dong_Sanchai said...

majuk eks..kdg bior jer. tp kdg tak tahan duuhh...

MamaAimy said...

cian lak tgk ayra tergolek ats simen tu...

penyelamat ayra mana??... (tok mama)

azzamoro said...

hehe cutenyer dia majuk.. sampai baring

my son kalau kite amek benda dr dia dia meraung mcm kene pukul. pakai skejap jek. pastu kene pujuk bg benda lain aaa.

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

alaa mama ayra bgi la dia pegang sat..pestu pujuk bagi benda lain plak...

duk dgn anak..kita kena jadi cam budak2 gak..petua dari mana ntah..lupa dah..

tulip said...

hehe.. pandai ayra.
nabil kalau kita ambik barang dr tangan dia, dia just nangis je. pastu senyap. buat dekk je ngan dia.

mummy_adam said...

hahaha.. adam pu dah pandai majuk, tp xgolek2 tp telungkup muka kat lantai.. hahahaa

chik star said...

alololo.
comelnye die merajuk cmni...
gerammmm nyee !