Tuesday, May 26, 2009

Mummy beli apa kat sogo?

No wonder ar
Asal SOGO sales jer
berebut-rebut orang nak terjah sana..
even jauh ceruk sana..
tapi still ramai orang soping
Rerupanya berbaloi kan
ini hasil rembatan/ambil/beli kat sogo
Semua ini insyallah untuk baju raya ayra
Jenama: Poney
Ada banyak lagi jenama-jenama lain
tapi memang aku target nk beli poney punya
pasal yang ni kalau normal price rasanya tak mampu milik..ha ha ha
Jenama lain if normal price mampu milik lagi if tak sales pun (riaknyaa)



- 3 Helai SEluar Jeans
- 1 Helai khakis
- 1 helai jacket jeans
- 1 helai seluar bunga
- 2 helai baby T

Total RM 129.00 (Worth buying)



tengok peratus diskaun
Normal Price RM 69.00
After less RM 20.70



Ini jacket jeans punya harga
Normal Price RM 73.00
After Diskaun : RM 21.90

Mampu milik woh..
apa lagi..kalian?
jom ar beli baju for raya
(ini alasan terbaik untuk soping hi hi hi)

13 comments:

Elyn said...

byk u beli suar.... nape x beli skirt byk2. cumel ayra pakai skirt tau!!

Queens said...

Elyn - masa tu i terlupa yg ayra girl hahahahahaa (taklah i dh lama nk beli jeans for ayra tp yg lelain bapak mahai..yg ni mampu milik so rembat arr)

Mrs.R @ Emi said...

haha...saje tunjuk rega tu skali..nk suh org p la tu..

best kan SOGO sale..oh sogo..aku amat mencintaimu..
*gilo*

Ibu Ayra said...

kalau lah sogo tu dekat2 sini, dah tentu saya terjah... kenan sgt dgn khakis tu, cunss....

Queens said...

Mrs.R - hahaha tuh ar mmg nk soh org lain abihkan duit diaorg gak termasuk ar u..lalalla pi la pi la..

Queens said...

Ibu Ayra - tuh lah pasai.. jarang pi sogo pasai jauh nunnnnn tpi sebab terpengaruh n beckham lak agreed nk pi and ada lak duit terlebey pi lar jugakkk... pi la pi la soping

rumiza.rashid said...

oh sedapnye bersoping.sejak beranak dah lama aku mengidam shop baju aimi kat sogo time sale giler gini.tak nyempat lagi.

*telan air liur saja*

Queens said...

rumiza - ini pun dah baper lama baru dpt nyinggah sogo.. huhu ms zaman lom berbaby.. selalu nyinggahh smpai indon jual keropok lekor depan sogo tu pun dh kenal hahahhaha

MRS. K said...

yeah.. mmg berbaloi-baloii..

MamaAimy said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa..... sogo sales sampai bila???? nk gi rrrr.....

Queens said...

mrs - memang berbalooiii hiks

mamaaimy - rasanya smpai jemaat ni kut..not sure..

mummy_adam said...

huhu.. besh nyer.. murah2..akak sengaja nk goda ena kan..kan.. :P

Queens said...

mummy_adam -memang akk nk ena pi abihkan duit kata sana jugak lalalalaa