Tuesday, May 19, 2009

Ayra suka stereng juga..


Bukan Airyll jer yang suka stereng.. Ayra pun suka..
Tapi airyll boy takper lah..
Ayra girl.. tp suka sgat stereng
kalau dapat stereng mejejer air liur .. hi hi hi
masa ni kat tesco (as usual ar kat mana lagi nk outing)
tak letak duit pun..tpi dia punya jerit2 sebab dpt main
bila nak angkat dia pegang kuat2 stereng tuh..
and nangis.. sebab x dapat main..
(tu belum pandai minta letak duit esok dh besar pandai minta letak duit mmg tak bawa dah lalu kut tmpat game tuh)

7 comments:

tulip said...

nabil pun suka main stereng. lagi suka kalau ada bunyi-bunyi. pastu buat muka pelik bila bergerak-gerak.

Aku Bukan Bidadari said...

tulip - hahah nabil boy takper hi hi ayra ni kalo tiara bagi doll dia campak2 jer

MamaAimy said...

aimy pun x suka doll...ader doll mickey... dia x berminat pun...siap cmpak lg...

Elyn said...

ayra..... nnt mntk pinjam stereng mummy awak!! wafiq slalu dpt geget stereng mummy huhuh

Dong_Sanchai said...

ayra active girl..mistila suke sterengkan..tak mainla doll doll nih.. (erm..tak surela khayla suke doll ke idak)

mummy_adam said...

hahaha.. budak2 nie mmg suka sgt ngan stereng.. geram tul.. daddy sibuk nk drive, dia sibuklah nk pegang..haippp..

Queens said...

mamaaimy - hahah aimy suka barney kut???

elyn - wafiq. kita dh penah dah ddk kat stereng mummy..tpi mummy kedekut arrr

Dong - tuh ar bg segala doll brney.mickey apa2 lah sumer dia campak..kasi menan lain dia amik belek2.. dia geli kut..

Mummy_adam - tuh ar.. siap nak pegang gear pun ada gak..tk dpt jerit2 sekuat hati..