Tuesday, May 12, 2009

Pre Hari Ibu

Dua tiga menjak ni agak sibok
Sibok ngan personal thingy
Alhamdulillah..
So far everything going smooth..

Pre Mother's Day
As usual my mom
Tak mo pi makan kat luar..
Dia kata daripada makan kat luar
sesak sibok2 baik dia masak lagi sedap..

As usual selalunya aku akan beli something
Tak mahal mana..
Kalau mahal pun tak mampu dan tak ternilai untuk nak bayar balik setiap pengorbanan dia
(even aku selalu komplen/mengadu domba pasal mak aku)
AKu tetap sayang dia dunia dan akhirat.
Kalau mak aku dah tak ada kat dunia nih
Kat kedai mana-mana seluruh dunia nih pun
Aku tak boleh beli or cari penganti...



Actually gambar nih aku sepatut publish jemaat tuh
Tapi jemaat sibok
lalalalal


Tu nampak tak bangla (manager tuh)
Tengah dok balut / packing hadiah..


ps: as at today..hadiah tu my mom lom bukak katanya sayang nak makan.. ha ha ha

2 comments:

KV said...

takpe lah, walo pun kdg2 kita geram ngan mak tp hati kita ttp sayang. Tak hilang walo sekelumit pun kan.

Elyn said...

u, adiah tuk i x dak ka? Hehe