Wednesday, May 27, 2009

Ayra suka lima minit jer

Nih toys beli/rembat/ambil/rebut kat SOGO
Hasil rembatan
Cost RM 20.00 jer for both
Murah kan..
Ayra muka excited (yer ker?) mcm boring jer
(Dia lebih excited plastik sogo tuh dari toys dia)



Hasilnya after lima minit main..
Bergelimpangan dah toys tuh..
Tapi mana ayra???



Huwarrgghhh
Ngantuk and boring lar mummy.
Dah lima minit main..




Baca buku nih lagi best..
boleh koyak2
yeaaaaaaaaaaa


Baby kalian camner?
Concentrate main baper lama?
Paling lama ayra leh bertahan lima minit jer..
hihihi..

9 comments:

DYLA said...

sama la, jap je pastu dah boring. baik bg dia majalah mummy dia. dia lg suka.. hehe

Elyn said...

heheeh die lagik ske main mende lain dr toys yg di beli saya hamat setuju!!

ayra lenkali suh mummy awak beli periuk je.... mesti awak ske main!!

Aku Bukan Bidadari said...

Dyla - tuh ar kan... bg menda kita suka betul mainn

elyn - hahah apsal u tak suggest i bgi lipstick ke bedak ke

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bagi damia plak la menan tuu

Ibu Ayra said...

my ayra pun sama... cepat jemu dgn toys dia... kalau toys org, nak sgt... sama mcm ur ayra, suka dgn magazine... sampai hancur magazine tu kalau dpt kat dia...

azzamoro said...

airyll x sampai 5 min dah boring dah..

sale sogo tuh ade lg tak eh..

Aku Bukan Bidadari said...

Yana - heheheee

Ibu ayra = ayra kalo dpt dia picit2 korek2 magazine tuh..

azza - sales sogo tu ada lagi smpai jemaat ni kut. kalo x salah..

tulip said...

nabil paling lama 1 minit. paling kejap 2 saat. lagi suka ikut mama pegi dapur.

MamaAimy said...

Aimy pun sama....

Aku protes stop dulu mainan dia... nti dia dh blh duduk betul2 br ble main bru...