Monday, May 18, 2009

Ayra anak daddy?

Sekarang ayra dah pandai memilih..
Semua nak daddy..
Kalau gi jenjalan..
Nak daddy dokong
Nak daddy tolak stroller / troli
Nak daddy suap makan/minum
Nak daddy riba..

Ayra nak ngan mummy hari sabtu jer (sebab daddy and tok mama takder)
Mummy terasaaa takkk??
nih jawapan mummy: "tak per lah ayra asalkan ayra tau mummy sayang ayra"

Kalian ada pengalaman camnih?
Betul ke orang kata anak pompuan mmg attached ngan daddy?
anak lelaki ngan mummy??
citer lah..
tengok gambar ni pun tau..
kalau aku ddk kat sebelah dia dok tak diam..
kalau daddy ddk sebelah dia behave jer..







16 comments:

~adeQ~ said...

Memang kot...anak pompuan manja ngan ayah...Sofea manja ngan ayah dia...Syameel manja ngan kite...ntah ler ek...betul kot....

aisha said...

comel nyer ayra.. kak tiara jangan la bersedih.. bak kata mak2 org yg kat opish saya nih, kecik baby girl mmg nak daddy jer.. tp dah besar skit, dia takkan berenggang dgn mummy dia...

MRS. K said...

ooo... hadif suke ayah die dokong.. asal nampak ayah je, nak dokong!!!

eiNa said...

aira pun more attached ngan daddy dia.. daddy balik keja terus jadi cengeng suh daddy amik dia.. tp time nangis cr mama jugak.. :P

tulip said...

mummy ayra jgn sedey2...

tapi kan nabil pun lebih ke papa dia. sebab pegi balik nursery papa dia yg hantar dan ambik dia. kat umah pun lebih kat papa. so mama dia boleh releks sikit. hehe...

ma2anis said...

mmg cam tu kot..
anak kite dua2 rapat dgn ayahnyer..
kekdg ngade2 jer..
tp, ok gak.. mama boleh rileks skit.. hehehe

Queens said...

adeq - sofea mcm tuh eh..

aisha - sedih gak tp harap2 dia besar nnti dia change lar

MRsk - hahhahaha terbalik eh

eina - mmg camtu kut kan baby girl?

tulip - hahahah..nabil sayang papa..

ma2anis - anis mmg rapat ngan che mat.. dari dulu nampak..sebb awak garang..hi hi hi kita pun sbb garang kut..ayra x mo kwn kiter..

oren... said...

ntah?

anak2 akak, laki pompuan, semua attached to ibu..tp kalo nk main lasak2, panjat2, tendang2, depa p la kat pak depa..

dan, tak pernah la rasa jeles kut bebudak nih takmo kat akak ka, apa ka..sbb kut mana pun, depa nanti mai kat ibuuuu jugak..hihihi..

so, no worries, ok?

KV said...

anak pompuan akak pun sama ah. Semua nak abah. Takpe, tak yah jeles. Boleh rileks. Hehe

MamaAimy said...

Aimy nk tdo jer cari mama...

Time lain cari abah..mintak dukung...
manja sgt dgn abah dia...

Ummibatrisya said...

dua-dua anak akak manja dengan abah depa :)

depa cuma cari akak masa nak tido aje :)

Dong_Sanchai said...

kalu nak nenen mesti nak mummy dia tak...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

danish dari dulu ngan babah..mai damia ni plak..mau kat mama dia ja..kot besaq nanti semua hurung babah dia gak kot..

AppleB said...

ko lupa ka keadaan aku pun sama mcm ko. i'm the last choice.

1. papa
2. mami (kakak aku)
3. nenek

dan aku no 4. kalau tiga org tu takde akulah no 1 ahahahahahaha.

Elyn said...

u baby girl mmg manja ngan daddy la!! so cepat2 la dpt kan baby boy plak tet!!!

mummy_adam said...

ayra anak daddy ek.. adam anak mummy.. hehehe