Thursday, May 14, 2009

BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com

Ini sticky MODE - Entry Update berada dibawah..




Sepanjang Blogging ngan Blog AYra nih Tak pernah lagi Mummy masuk any contest.. Asyik tengok orang menang jer.. Jeles? Memang lah jeles.. Jeles yang positif..jeles untuk menang. Ok..sebagai permulaan Mummy menyahut cabaran .. ececeeehh.. Cuba buat contest blog kat babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html.


Sponsor untuk hadiah nih adalah dari http://leanalittleshop.com/estore/index.php Hadiah pun
menarik..
Antara hadiah yang ditawarkan:

GIraffe Activity Toys

Wonderworld Baby Rattle - Hexi Twist

Click sini..
Blog baby ibu nih..memang jadi rujukan mummy masa mummy tengah preggy kan ayra..
Tu pun terserempak masa tengah surfing tenet.. kalau tak salah pasal warehouse sales pureen..
nak jadi cerita menarik lagi.. ammar ngan ayra..lahir tahun yang sama 2008.. tapi berbeza bulan.. seronok membaca pengalaman-pengalaman babyibu @ yana..
worth to click blog http://babyibu.blogspot.com/ Good Info..

Baik.. tentang shopping..ibu atau perempuan mana yang tak suka shopping @ membeli belah??
Dizaman serba serbi canggih ni.semua dihujung jari jer.. being a mom.. semua orang tahu..bukan mudah..tetambah nak spend masa untuk shopping.. susah nak cari masa tuh..so sekarang boleh shopping online..berlambak website untuk barang-barang bayi..
Cara begitu mudah..
Click sana click sini... tunggu jer barang yang dipesan kat depan pintu rumah..
Well salah satu online shopping website untuk baby http://leanalittleshop.com/estore/index.php

Banyak barang and harga pun tak lah mahal dan berpatutan..
Mainan memang perlu untuk pertumbuhan perkembangan minda bayi.. di http://leanalittleshop.com/estore/index.php berbagai-bagai alat permainan untuk perkembangagn minda bayi boleh di beli online dengan harga yng berpatutan..




6 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

good luck tiara..
yana pun nak masuk nih..mgu depan kot baru nak wat entri..mgu nih dok sibuk ngadap buku..satgi tak leh concentrate..huhu

Queens said...

Yana - tiara try jer hahah tak penah nk masujk contest2 nhi x reti.. lah

Elyn said...

gud luck.... nnt bg i adiah u dpt tu ek lalalalal

azzamoro said...

goodluck.. kalau dpt share main ngan airyll eh..huhu

Queens said...

Elyn - perli i lar tuuuuuu

Azza - hahaha i tak pernah masuk contest nk cuba2 tak seteror u..ingat nak plagiat jer u punya tp u tak masuk pulak u bg can kat i eh??

miela77 said...

salam...good luck ek...tengok entry cam leh menang je...iela baru lagi blogging nie...so x pandai nak wat nice entry...tapi chaiyukk pd kite...