Monday, May 18, 2009

Mummy jawab tag..

Tag ni daripada auntie elyn and auntie ena..
kena jwb lah gak..
sebab dh bayk kali diaorng kasi tak terjawab2.
kang depa marah..habih arr..


A. Snap the picture of both inner and outer of your purse





B. Introduce your purse brand, price & where you buy.
Purse ni jenama Braun buffel.price (tak tau..beckham bg hadiah), beli kat ner?? beckham kata dia beli kat negro yg jual2 bag tuh..entah ler yer kut.. tapi dah nak masuk 5 tahun dah.. macam2 aku sumbat dalam beg nih segala mak nenek resit..

C. Take out whatever its inside your purse.



Duit Malaysia ada 10 Hinggit, duit indonesia ada 35,000 rupiah. ngeh ngeh ngeh.. cukup tak nak beli mainan ayra??




List of the card?
- Prudential Insurance Card
- IC
- Lesen Memenadu
- Kad Kedai HINODE (kedai 5 hinggit)
- Kad Baiboo
- Kad fotokem (30sen jer sekeping cuci gmabr 4R)
- Kad Facial Dermalogica
- Kad Plastic Kredithutang
- Kad Mebeng
- Kad HCBC
- Kad BOnus link
- Kad toy r us
- Kad tesco (mummy and daddy ada share kat sini)
- Kad Mekdi
- Kad SKII
- Kad Braun buffel beckham ckp org negro tu kasi


D. Tagged other 7 persons.
1. Mummy Aimy Marissa
2. Mummy Nuha
3. Mummy Emily
4. Mummy Aira Irdina
5. Mummy Inas
6. Mummy Alisha (sha2)
7. Mummy Aimi Husna


Hah tu jer larr..

2 comments:

DYLA said...

apesal sy tetiba pelik, bukan sebelum ni private ke blog ni? hehehe.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mummy nuha tu aku ker?:P