Wednesday, July 1, 2009

Shawl pulak dah!

Sebelum citer pasal Ayra aku nk citer pasal aku..
Sekarang teringin nk pakai syria n shawls pulak
gataii tauu..
so aku dah beli/order/bayar 8 lai tudung syria
so tunggu penghantarannya
(lembabbbb)

Ini cubaan pakai shawl
Tapi mcm tak cantik jer..
Tengok Azza pakai mcm cantikkk jer..
So aku pun teringin and mengataikan diri
Apa komen u all
KOmen mmbina yer..aku terima
kalo x cantik ckp tak cantik tau
so aku tak akan end up pi beli 10 lai or sealmari mcm tudung instant tuh..
hehehehee


Ok tAkkk????

Ini after dapat komenan .. perkemaskan sikit + tambah awning yg kertas keras tuh he he he..


KOmen my collegue yg chinese lar kan
- BOTAK LORRR tak ada lambut mehh??
- SANGAT PELIK..
- TAK CANTEK

heheheh sangat directkan diaorg komen..

tak sabar nak tunggu tudung syria pulak...

17 comments:

FIESYAH said...

nmpk ok je akak pki tu...p tanye gak x licin ke tudung tu mcm nak jatuh kebwh je...

Queens said...

fiesyah - jenuh jugak lar nk memakainya...pakai dlm keta jer tadik

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

lawa haihh..

m.e.r.a.h. said...

i rase better yang ade keras2 tuh.. ape ke namanye?..

chik star said...

cun !

chik star said...

pakai pengeras. lg cun.

eiNa said...

sama laa kta.. ina bru bli 2 lai shawl.. try pakai mcm lawak pun ada tp asben ckp ok je.. maybe x besa tgk muka sndiri pakai shawl kut..

nanonano said...

hehe lepas di make over tu cantek,
kemas n botak !
:p

Anasfadilah said...

cantik dah tu:)

Jiey^Mien said...

I nak comment, no comment.. :p

takde la.. ok jer kot.. coz u slim.. ok la.. takde la nampak tembam.. tapi kalo letak awning tuh mmg lagi ok..
nampak cam artis plak

Queens said...

yana - haihh maluuuu

merah - tu letak kertas keras tu baru dpt tips dari AS

chikstar - hi hi hi maluuu

eina - kan kan kan teringin ar tgk org pakai lawoo..+ lagi jimat kalo shawl baru 8 hiinggt selaiii lalalala, kalo beri satu lemari baru 48hinggit hahaha

nano - bluwekkk..botak!!

Dila - tuu ka ? ok lepaih ni bleh beli selori

Jiey - badan kurus tapi muka bolattt.... pipi bam2bam

Mrs.R @ Emi said...

ok jek :)
i ske tdung syria...dh lama xbeli since gilakan ariani ni

p/s:sila jgn membebel nk ckp ariani mahal okeh?

Queens said...

Mrs R - I pun teringin ariani..bday i bulan semilan...alalallalalalaaaa

slyn said...

cantik....
pakai pengeras, better..

Elyn said...

1st time pakai mmg nmpk pelik. So far i tgk lepas u buh pengeras dh makin cun.

oli said...

bagi saya, OK...cantik...dan kemas...

mummy_adam said...

cantek lah kak.. ena kalau pakai shawl harus lah muka mcm bola.. tp selamba jek.. heheheee..