Thursday, July 2, 2009

Bukan cerita luarbiasa tapi cerita basa basi utk orang biasa..

Pagi tadi breakfast makan mekdi
AMik set yang hotcakes + honey + butter (aku tuang honey tu sampai banjir)
Yummey!!
Bila sedey kita kena buat apa kawan2
MAKAN MANIS-MANIS
untuk hilangkan resah dan gelisah
Supaya hormon kembali stabilo..




Ekceli keputusan untuk tidak buat birthday ayra
last week terjadinya..
since that day aku sedey giler..
so sebagai suami yg memahami
memberi adalah lebih baik dari menerima kann?
So carlo rino purse sebagai pujukan hati Garden, ISetan
heh..
Quote aku utk bloggerian : Tidak berdosa memakai barang branded dan tidak jugak berdosa tidak memakai barang branded..tapi BERDOSA BESAR mengumpat orang yang menepek gambar barang2 yang kami beli dalam blog heh! faham?? jangan judge orang bila kita tepek barang2 dlm blog org tu menunjuk2 (tapi niat aku memang nak tunjuk pun lalalalalaaa...)



Dan lastly..
I love her so much..
Tak tercapai dek akal berapa banyak aku sayang dia


Heh..
hidung dia kemek macam hidung aku kan?
Muka dia macam muka tok ma ke muka aku ke muka beckham?
kata kawan cina aku..
muka ayra tak sama langsung ngan aku..
tak ada iras mcm anak aku pun..
tpi yang sama adalah bila ayra nk buang air jer..
cesss kurang asamm kannnnnnnnnn

ok sekian
janji berupdate

9 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun orang pelik nape anak comel tapi mak pak huduh..hampeh kan..maknanya dulu aku adalah comel jugak..aahaha

Queens said...

eliss - sapa kutuk ko tuh.. ko comey ar... laki ko lagi comey..
kita sesama comey..

nanonano said...

ha ahh
sume comel termasuk sayep,

ehh tetibe :p

m.e.r.a.h. said...

saye pong comey jugak... hiks... anas + ayra pon...

eiNa said...

ayra,mummy lukis ke kening tu??
lentik elok sungguh.. :D

nasazfrog... said...

satu family mesti sayang menyayangi... :)

mummy_adam said...

sodap nyer mekdi tuh.. huhu

Elyn said...

muka ayra cam muke wafiq la u!!!! heheheh

S!eZaN said...

hai..comelnye baby..