Monday, July 13, 2009

Melihat gambar diblog juga adalah seperti menghadiri parti itu ..

Happy Viewing.. (kalau tak happy pun view lar jugak ehh hi hi hi)
Thanks to ELYN
Dia ajar aku pakai irfanview so leh kecikkan pixel.. (aku kah yg terlewat tau??)

Preparation kengkonon (masa ni tgh tunggu tok ma solat, and aku jenuh dok soh ayra pakai topi)


Before blow the candle meh kiss dulu.. kiss mummy (mummy yg kiss dia)
kiss daddy (sampai terpejam mata jeles mummy tauuu)

Kiss tok ayah jugakk..

Orang nyanyi happy u u u (bak kata oli) dia sibok gelak tgk upin ipin.. hih
Blow the candle..(eh apsal mulut mummy lak yg blow he he he tolong anak maaa)


Me and my only daughter.. sweet tak?? (ngaku lar sweet penat ayra n aku posing)


Bukak hadiah... (ni tok ayah kasi..tok mama lom kasi, mak ucuk pun lom kasi,mummy and daddy pun lommm, eh auntie2 pun lom lagikk kan???) hi hi hi
Birthday Girl muka masyammm sebab dh time tidoooo
Mummy and daddy .. romantikk tak???

Together forever... Happy family (kecik ajer family aku)

Ayra and daddy.. ok birthday girl dah tukar baju nk masuk tidooo

(sumer gambar2 ni my luvly sis a.k.a mak ucuk ayra yg amik..tgh belajar nk jadi camerawoman katanya..)
ps: oklepas nih leh citer pasal mummy lak hi hi hi

17 comments:

Elyn said...

heheheh mane pix kek kene lepek tu???

Queens said...

elyn - ala masa tu sumer org sibok laptgn dia sbb dia hahaha

MamaAimy said...

sweet pics... cian mummy...ayra x kiss mummy...kiss daddy jerr... mummy x bg hadiah kot..hehehh...

MamaAimy said...

sweet pics... cian mummy...ayra x kiss mummy...kiss daddy jerr... mummy x bg hadiah kot..hehehh...

nanonano said...

hehe berubah2 je air muke ayra tu,
ape yg dia nak sbenarnya?
adekah patung barbie?
huhuhu

azzamoro said...

happy birhtday ayra...

cute gile muke mata stim cium pipi papa.. hehe

PuteriSatu said...

Kenangan celebrate besday yang 1st adalah satu kenangan yang cukup indah..kan... cam aku dulu pun 1st year..cam rugi je nak celebrate kat luar..tapi 2nd year... okla kot nanti Ayra pun dah bijak...mesti seronok klu buat besday party tuk dia...sebab dia dah bijak....tak pe..start sekarang...kumpul duit tuk wat party dia next year...hiks...

apapun...happy besday Ayra...semoga membesar dengan sihat dan bijak...

ma2anis said...

masa umur setahun celebrate besday girl x tau ape.. mummy n daddy yg lebih2.. tp bila diorg besar skit, mesti best..

tulip said...

wah happening juga..

Dong_Sanchai said...

hepi birthday ayra cute.......

Cik Aimi Husna said...

hepi birthday ayra.seronoknye sambut birthday.awak makan tak kek awak tu?
mesti mummy awak xbagi kan.mesti dia makan kat dia je kan..hehe

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

waah meriah gak tu..danish dulu sampai thn lepas duk sambut posa ja..cian dia..

hepi besday ayra...sweety

eiNa said...

ayra napa xkish mummy..sian mummy majuk.. :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ayra, sedap tak kek tu?
happy birthday..muashhh..jgn noti2 tau nanti mummy marah :D

xoxo,
Nuha

IEM said...

hepi birthday ayra cute.......
SORE auntie lambat wishlah..

chik star said...

comey je.
masa tgh masam tak thn tuh.
garanggg
:)

YatieJay said...

Haaaa...tak jemput reramai pun meriah apa....yg penting Ayra dikelilingi org2 yg sayang dia.....