Thursday, July 2, 2009

Sampai dah yang di tunggu yea!

Akhirnya sampai gak
SO besok boleh lar bergaya
Boleh jalan2 kat amcorp mall heh
Ni lar keburukkan nya ada online bank.
Senang jer nk click2 beli tu beli nih
Susut duit kat dalam tuh heh

Nih lah dia aku beli Tudung Syria
Murah ajer On9..
tapi no wonder ar murah
quality tak berapa nk ok
setakat boleh pakai jer lah
kain dia mcm kureng sikit..
rasanya kalo yg mahai tu
maybe ok kut..
setakat nak cuba dulu
aku rasa lawa lah aku pakai
sebab mudah kan
and senang x yah nak lilit n belit

Aku buat payment ari senin...

Hari khamis baru smpai..agak lembab sikit..


Dari SISI.. aku suka ar sebab senang nampak mcm org SYRIA jer..(perasan diri cantik adalah perlu untuk meningkatkan keyakinan diri)


Dari ATAS.. dia ada dua tone warna (mcm lar korang tak pernah pakai tudung syria kan) aku ni yg baru terhegeh2 nak pakai...


Sisi mengada-ngada.. heh.. satu jer nak kena match baju betul2 sebab dia kaler2
(yang tinggal kat website org tu kaler yg DULL sumer) so aku amik jer dulu


Ok tu jer lah nak habaq... so apa lagi kengkawan SYRIA ar pulak..
tapi orang kata kalo kat JALAN TAR tudung syria ni leh dapat 8 hinggit jer selai betui ke tak eh??

17 comments:

Anasfadilah said...

dalam toilet ek..hehehe

Aku Bukan Bidadari said...

Dila - ekekek pandaiii teka! nk tukaq tudung tuh kena masuk toilet..

Mrs.R @ Emi said...

ye ke dpt rm8????woowww....dulu2 rm15 paling murah..
okla..u nmpk comel*tpaksa type*pakai tdung syria

Aku Bukan Bidadari said...

Mrs R - tu la org kata.. i beli on9 RM 14 .. tapi kalo jalan TAR RM 8 i nk pi beli lagi..sb i perasan lawa nih..

nasazfrog... said...

beb anggun kale tu.. apatah lagi si pemakainya..

FIESYAH said...

sesuai lah ngan muke akak...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel2 :D tp aku lom pakai seru lagi pakai cengginih :D

Queens said...

nasaz - heh..kembang montot ku ineh

Fiesyah- dlm gambaq sesuai kut..kalo jmpa kat luar pengsan fiesyah..

Eliss - aku x reti pakai tudung bawal sbb lilit2 n belit2

nanonano said...

hohh..omey2 mcm sayep
:p

mummy_adam said...

huhu... chantek lah kak.. tp nape awning dia cam keras jer..ena tgk kat kedai mcm lembik jer..

Queens said...

nano - ehemmmm....nano dok diam2 jgn lompat2 iskkk

ena - errr..rahsia dia..dlm tu ada kertas keras hahahaaaa, akak sumbat

Jiey^Mien said...

comey! comey!
agak2, kalo utk org yg gebu gebas cam i nih sesuai tak?

Elyn said...

wohhhh pi clast tu siap posing ala2 model toilet la u ekekekek larik!!!

eiNa said...

padan ler awning dia keras..main sumbat kertas lain ek?
shawl nye tak sampai lagi ke?
ni syria saja ka?/

izzahazfar said...

comel ler tu..
hubby zah tak bg zah pakai..kata mcm indon tapi kita yg mak-mak ni senangkan pakai mcm tu..

MamaAimy said...

cantik..sesuai..sbb muka ko pnjng

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

kena cri gak nih..he