Tuesday, July 21, 2009

Bila cabaran itu tinggi..ganjarannya harus lumayan!

Bukan tak mau update
tapi energy tak ada
try tak mau masuk blog orang
(semasa menaip ni terbau cempedak goreng)
Sebab ramai orang suka tepek gambar makanan
ya aku memang mcm budak-budak bila berpuasa
Yang menjadi masalahnya
nak bayar puasa ganti..
banyak dugaaan!
tapi if puasa in ramadhan ..
aku boleh pulak..
hiks..
Sekarang teringin sangat nak makan seperti gambar2 kat bawah:
And aku rasa masa berlalu adalah sangat perlahan






TEringin gi Secret Recipe order ice blended capucinno yg lazat!!! tapi mana der cukup time nak redah jem pi SR .. err leisure mall ada kan..



Then murtabak nih..pergh paling sedap pasarmalam hari khamis kat Bandar Tun Razak.. RM 4 sekeping tapi marbeles.... sedappp iohh!!


Lepas tu mengidammm (apa ngidammm) biskut chipsmore yg ada kacang tuh pergh minunm ngan ice blended terangkat-angkat montot terbelah nih!!!


Last but not least.. sejak semalam asik terbau cempedak goreng inih..
nak goreng sendiri tak pandai.. mana nak cari makcik goreng cempadak punya gerai
petang-petang ni..sampai umah dh nk dekat magrib haihhhhhhhhhhhhh...
Mungkin kesimpulannya akan berbuka dengan



(Nugget goreng yg beckham goerng cicah sos cili) jer..

Kemungkinan besar lah makan nugget..
simpati tak??

5 comments:

MamaAimy said...

hahaha...takut msuk blog org sbb byk tepek gmbr makanan... ko pulak yg tepek lebih2....

weii...dtg arr rmh aku... makcik aku bg buah cempadak byk... dah 3 hari brturut2 pagi ptg mak aku goreng cempedak... dah naik 'angin' dah aku ni...(buah cpt angin especially biji dia)

Elyn said...

ekekeke u ni pose cam budak tecik la!!! meh i banje u mkn burger je nak??

oren... said...

teruklah mama ayra nih ganti posa..

buat2 sibuk, toksah dok surf internet..sat g tgk mcm2, dok la teringin tak sudah...

selamat menyambung posa..err..lagi berapa hari nk abes nih?

nanonano said...

err rasenye ade lg lebih cempedak & tepung yg lebih dr menggoreng hr tu..
tp lam peti MIL,
nak??
na grgkan ptg ni bg tiara ehh
:p

Nina said...

Ekekekek...sian awak....lelama nti dah biasa