Monday, July 27, 2009

Last-last weekend punya cerita.

Cerita ringkas tapi bergambar
Minggu lepas-lepas
Suppose to be ayra's small gather
Tapi tuhan punya kuasa tak jadi..
so semua cancelled last minute
Tapi takper lah ayra takmarah..
Mesti mummy and daddy ada sebab yang reasonable..
Anyway ayra happy
Aimy datang lawat..
tapi aimy tu sombong ar
tak mau tegor ayra
ayra potpet2 dia wat tak layan jer...
Pehtu asik main toys ayra..
Ayra terus rampas..
Ehh best ar buli aimy
Dia tu tak melawan pun
Ha yang paling best..
Mama aimy bawa hadiah untuk ayra tau..
Besarrrrr... Dia bagi kolam
tapi ayra nak main sorang2 tak mau share..
mummy sibok masuk dlam tu ari tuh..
dengan daddy masuk sekali
dah ayra tak muat nak mandi dalam tu
ayra kat luar tengok ajer..
boring lah..
nanti bila mummy bukak kolam tu lagi ayra letak gambar ya.. ok daaaaahhh


Nih lah aimy.. dengan mama dia..tengok tu dia main toys ayra.. masa ni ayra tengah merangkak nak merampas toys tuh..


Ha ni ayra baru dapat balik bakul toys nih..tadi aimy main.. ayra tak suka share..ayra ni macam kedekut sikit ikut sapa ntah...


Haaaaaaa besar tak adiah ayra??? mummy jer ngan daddy yang dah masuk dalam kolam tu ayra nak masuk gak!!!! bila nih mummy?

2 comments:

MamaAimy said...

lorrrrr.... kan dh warning jgn masuk gmbr aku dlm blog ayra...

nti ayra ckp mama Aimy ni nk tumpang glamer dia... :-)

Elyn said...

wah ayra pun dh ade kolam?? leh la aunty joint duk lam tu ek!!