Thursday, July 9, 2009

Am I A Big SPENDER?

Spender di sini bukan lah spender yg suar kecik tuh
tapi spender kuat spend=membeli dan membelah dan mengosongkan duit dalam bank...
hu hu hu..
tak lah kuat..
i'm not a big spender kan
sebab aku membeli kerana keperluan
(YALAHTUH)

ok..
parcel dah sampai
quit laju n cepat layanan superb
kalinih aku boleh recommended kat kalian
lagipun kain dia best n tak mcm yg previous
ni link: sila tekan sini untuk habiskan duit kalian pulak
kali ni aku beli sumer plain
untuk match kan ngan baju yg ada corak..

Itu jerlah nak share..daaaa





15 comments:

MamaAimy said...

byk lg ker duit dlm bank tu...meh transer kt acc aku sket...hahaha....

Queens said...

Mamaaimy - dh tinggal baper hinggit jer.. lalalalaa

Jiey^Mien said...

Baru nak ckp, ari tu pki skinny pant ke ape ntah.. alih2 ari nih dah pki big spender plak..

rupanya otakku yang kuning.. :P

Queens said...

Jiey - hahah blog ni otak putih suci murni..blog satu lagi otak kuning pepel biru pink hiks...

Mak Su said...

hhmmm, maksu rasa nak spender jugek ni, nak cat umah. pindah masuk dah 3 tahun dah, sekarang dinding penuh lakaran seni hasil contengan baby w, pening menengoknyer - dari bilik ke bilik! waduhhhh..... hhmmm, kena spender ler jawabnya.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku dh lama tak menjadi big spender utk diri sendirik..sayang , coach bag satu..muahahaha

Queens said...

Maksu - langsir taun ni motif aper? hi hi hi

eliss - hamboihhh coach ker.. aku pun nk gak ar minta kan kat laki ko satu yer..lalalaaa

nanonano said...

beli yg plain plak ke?

Elyn said...

u tlg transfer sket tuk i..... heheheh

Queens said...

nano - a'ah.. beli yg plain hi hihi

elyn - bak no account u..i transfer rupiah

azzamoro said...

nanti letak gambar pakai tudung baru yerk...:P

Cik Aimi Husna said...

auntie
mama suh tanya
cane nak pakai tudung syria yg ade anak tudung 2 kaler tu nak bg dia muncung?aimi tgk mama pakai tepet je kat dahi..buruk muka mama hahhaaa

Queens said...

azza - wokey..nnti tgk tau..
hiks

aimi - ok nanti auntie bagi tips..senangjer aimi

Anas said...

hang pakai seluar dalam besar? (dah hang kata am i a big spender)hehehehe

mummy_adam said...

kak.. nnt ena sms number acct ek..transfer lah balance2 yg ada tue..hehehee :)