Friday, July 10, 2009

Masih tergiang kembang dan gerakkan dia dalam rahimku..



Sambungan.. (ada yg minta kan hi hi hi sila lar baca)
Masa tu tunggu punya tunggu..
Kat dalam labour room tak beranak-ranak
tapi ubat berak dh dimasukkan dalam bontot
dah berak n clear suma dalam colon tu

Tapi yang menhairankan contraction sangat tinggi
Memang mcm dah nk beranak sangat
tapi apa yang aku rasa cuma perut keras2
mengeras n kecut megneras n kecut
Nurse asik masuk bilik tanya
"Puan dah sakit?"
"Puan ada rasa sakit?"
"sakit tak puan"?
"puan tau tak macam mana rasa sakit tuh?"
hih lawak kan..
aku tak rasa sakit..
tapi bacaan contraction tinggi sangat sampai dr pun risau..

Masa tunggu ni la
saat - saat aku hantar sms kat kwn2
call sana sini
say sorry..
ampunkan dosa2 halalkan makan minum (errkk sebakk)
yer lah kita tak tau nasib kita
bersalin ni ibarat satu kaki di alam hidup satu lagi dialam barzakh
hidup kie kiter lepas ni
mati ke kiter..
that's why orang mati bersalin..dpat shahid dunia
(iaitu telepas siksa kubur smpai hari kiamat)
wallahualam..

Then..
Apa yang jadi........
tunggu lah..

7 comments:

nanonano said...

mintak maaf dgn sume org tu penting kan?
risau je time tu,,

rase2 brape episod ni eh?

Queens said...

nano - a'ah especially minta maaf ngan hubby

Elyn said...

u bersalin ikat rambut ke???

tulip said...

bunyi mesin tu mmg sampai skang terngiang2.. seram.

eiNa said...

masa time mintak maaf ngan mak... mak ckp "haihh.. jangan ckp bukan2 la..insyallah tak dak apa2.."

suspen la drama besiri nih...

Queens said...

Elyn - tak ar.. eh ntah i x ingat hi hi hi sibok meneran lalalalaa

Tulip - zung zung zung zang zang zang..serammmmmmmm takk?? bunyi dia cmtuh kan

Eina - mak tiara ckp mama dah maafkan ayzan..mama dah halalkan makan minum and susu mama..haihhh sedihh wohhhhhhhhhhhhh

azzamoro said...

cepatla sambung... i nak baca lagi nih...