Wednesday, July 22, 2009

Idam-mengidam teridam dan diidamkan


(credit:gambar amik dari blog tapi tak ignat blog sapa)

Agak-agak malam ni
boeleh tak dapat ni ayangggggggggggggggg...???

(ok nak call beckham soh tgk blog hi hi hi)

(motip dua tiga hari ni takde gambar ayra? sebab nk cucuk kable phone ke cpu pun tak larat)

12 comments:

MamaAimy said...

ishh...ishhh...sib baik ko x kena dukung g keje....

Queens said...

mamaaimy - sikit hari lagi lar tuh.. ada lagi byk hari wohhh tuh ar bru skrang aku terhegeh2 nk ganti balik

Elyn said...

oiiii org pun pose la!!! dh terliur sebabkan u ....... geget kang!!

Queens said...

Elyn - haaa u pun poser eh.. (saja tanya lagi)

azzamoro said...

sedapnyer... kat kfc ade kan?

nanonano said...

tu dia..
puase smpai xlarat nk cucuk cable,
dasat :p

eiNa said...

i pun banyakk ari lagi.. huhuu..ishh sempat ke?

Queens said...

azza -ada kat kfc tap kalo tapau mcm x sedap dahhh
kena makan cepat2

nano - hehehehe nk chat pn x larat

Eina - baper hari? ada sebanyak tiara??

ma2anis said...

pose lah katakan...
smue teringin...
byk lg ker nak kena ganti..

kite oun teringin gak nak mkn benda tu,tp x tau bila.. huhu

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

yana dah makan tu..sodappp..
tapi cheez dia ckit..dekut..

MAKCIK REHAN said...

time posa2 ni... nampak nasik sejuk + keras pon berselera kekdahnya...kekekeke. punyala penat melepek ekk, buat entry kat belog pon kontot jer ekkk

YatieJay said...

Kau ni tiara, pose mcm adik aku. Habis semua makanan dia idamkan.....heheee...

Chayyokk...chayyokkk....kita sama2 ganti. Akak lagi 3 hari sblm raya...