Friday, March 5, 2010

Tak percaya? percayalahh

Sedang menulis posting di atas katil resort,
Sedang berdua-duaan tanpa orang ketiga
Daddy tengok tv
Mummy surfing tenet
Berdua jer..
hmmmmmmmmmm
mana ayra??
Hiks.. ayra ngan tok ma
daddy n mummy kena paksa tinggal kan ayra jap ngan tokma

sebab..
outing ngan opis daddy
ada family day..
hu hu hu.. sebenarnya leh bawa baby sekali
makan tangung
sumer tangung
berak jer bertinggung
tapi tok mama tak kasi ayra ikut
hu hu hu

tp yer lah elok gak ar tak bawa ayra
sebab..
sumer program lasak-lasak
aku sendiri tak percaya
mampu jungle tracking 4.5km (naik bukit n turun bukit pakai kasut crocs+makeup n eyeliner cukup ngan mascara ok) leh bayangkan tak?
pehtu dh smpai kat laut kena buat rakit sendiri lak tuh..
mengayuh balik sampai ke hotel..
korang leh percaya tak aku dh buat sumer tuh tadi?
kalau aku bw ayra, aku rasa before ayra nanges aku dh nanges dulu..


On the way tadi..snap snapies piccies..


Gambar lelain tunggu aku balik lar yer..sib baik bawa lappy + berukband, sebab ingatkan ms byk terluang keh keh keh..

oklah tgh siap2 nk tidor, berdua-dua...opssssss daaaaaaaaaa

4 comments:

zonaku said...

hehehheee........
kegum aku....
tp trekking ok lagi... cuba hiking tengok.....



er.... ko x de yer.. baru nk ajak ko teman aku shopping baju...

sabtu or ahad depan jer la yer

YatieJay said...

Uiks....buat apa tu?!

Bagus betul boleh join xtvt company laki ek...untuk aktivit2 mencabar lak tu!

Elyn said...

ye lah gold coast la sangat!!

benci tul..... takmo kawan seminggu...

CatlinaFly said...

salam kenal...takpe2 ayra tak itutt..kasi can mummy n daddy honeymoon lagi sekali..:)