Tuesday, March 16, 2010

Kalaulah aku tulis camnih.. setiap hari

Tulis padam tulis padam
Bila tak der citer pasal ayra
Nak tulis pasal diri sendiri
Muntah Pulak orang baca
 
Mesti boring blog nih
Bayangkan blog ni hari2 tulis camnih
 
"hari ni aku datang kerja lambat, bangun lewat, aku pakai baju kaler kelabu ngan kasut clark yang baru beli kat one utama semalam harga dia tak lah mahal tapi cecah lar ribuan ringgit... aku terbeli sebenarnya apabila ternampak, kemudian sampai opis aku pergi kekedai mamak untuk bersarapan makan roti canai cicah kuah dal order minum nescafe ais, lepas itu kembali ke pejabat memula kan rutin harian online facebook, kemudian bos panggil masuk bilik, sembang2 ngan collegue, kemudian keluar lunch, makan nasi ngan ikan masin harga mahal cekik darah (beli kasut ribu2 takper) harga RM 2.50 nak boikot makcik gerai tuh.. kemudian 5.30 pergi ke toilet touch up sebab dah nak balik..mana tau bertembung ngan polis trafik handsome yang jaga jalan jam boleh senyum2 sambil main2 mata.. kemudian sampai kat tol bayar tol, kemudian selang beberapa jam sampai rumah.. "
 
bayangkan korang
kalau hari-hari aku tulis camtu
mesti naik gila korang kan
hahahahaa
 
so apa lagi
kasi lar idea
apa yang aku nak tulis..
tgh bereksperimen betul tak pantang aku tu
so no more citer psal ayra kat sini.. so far lar
 
 
 
 

3 comments:

Elyn said...

wakakak detail gile. penin i nk baca tapi senang nk imagine. kisah kat umah takde ke?? tet!!

izzahazfar said...

kisah akak ok jugak..kisah umah tet tet

citer yg akak karang tu ok tp kalau bg lawak lagi best hehhehe takde nyer boring

eiNa said...

ahaahah.. bleh la tuh..janji apdet..