Thursday, March 18, 2010

Branded Bag Aku carlo rino jer

Best ke gambar kat bawah?
Hiks..
Alhamdulillah..
Next month diaorang dapat bonus
nak tau baper bulan?
ENAM (6) Bulan tau..
cuba bayangkan kalau gaji paling sikit
RM 2000 x 6 = RM 12,000.00
 
Aku?
Aku lom setahun keja
so tak dapat apa2 at all
so dapat handphone as lucky draw tu kira mcam bonus lah
 
Honestly
kat opis ni
aku lar yang paling pakai beg tak mahal
Carlo Rino and Sembonia and Bonia tu sumer
Cheapskate keh keh keh (jangan terrasa ini teori aku .. kalo tak leh gurau jangan bc blog pi dok surau)
Even yang keja receptionist pun leh pakai Bag Agner (tapi aku tak tnya lar ori ke tak?)
 
Sib baik aku ada coach
lalalalala
even sling bag jer pun
tapi tak kisah lar
diaorang tak berlagak pun
cuma sebagai pompuan mesti jeling2 jenama handbag kan
GM aku pmpuan gak
Bag dia ari2 tukar
sumer branded2
naik keta yg tak banyak kat malaysia nih
Yang keta dalam CSI tuh
Apa ke nama keta tuh?
 
Percentage opis ni
60% Pompuan
Big2 bos pompuan
2 Orang jer laki utk big bos
 
Ha tuh jer lah nak citer
hahaha
 
ok tak boring tak?
 
 
 
 
 
 
 

8 comments:

Elyn said...

perghhh u kalau bonus 6 bulan leh beli umah nnt!!

Mrs.R @ Emi said...

xboring pon..best je...
kalo thn depan sure 8bulan bonus :)

eiNa said...

huhh.. kampeni apa tiara? ade keje kosong..heheh..tp xmo yg lepasan spm cam fb tu..:P

MamaAimy said...

ni topic ym kita pagi td... esok klu xde idea nk update blog aku ym sembang2 dgn ko lagi...pastu ko masukkan dlm blog...hehe...

zonaku said...

hhhmmmm.... best kan bonus camtu.. aku ni dapat sebulan pun besar rahmat

Jiey^Mien said...

bonus kami ths year pn up to 6 months jer.. tp jiey prorate la coz unpaid kan..
org len pki iphone, blackberry, beg Coach, kete besar2..
tp jiey takde semua tu..
eventho org dok kata takkan duit gj takleh beli semua tu sbb gj pun bkn sket..
tp jiey tak rs tak ralat pun, sbb keperluan ian plg utama.. duit mmg byk mengalir kat dia..
takpe la.. utk pembangunan dia jugak..
=)

P/s- nak, kamu da keje nnt ganti blk duit mak! bleh gitu?
:P

Dong_Sanchai said...

aha sy pakai beg brand Bata. hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya..lepas ni kalo buleh bonus, leh belanja aku..hehehe