Tuesday, March 23, 2010

Ingat senang tapi..

Tak berapa lama dulu
Aku kan cakap macam nak buat business
nak buat side income
So aku ada lar buat perancangna
apa-apa yang patut
cari supplier apa sumer..
 
Ingat kan dah boleh start dah esok
sebab petang tadi gi jumpa supplier tuh..
supplier tu kata barng dah smpai dari "JAPAN"
sekali
aduyai mak..
salah telahan
misunderstanding
lain yangaku nak
lain pulak yangdia bagi
sib baik..
dengan kebolehan aku memujuk dan buat muka kesian
aku tak payah amk barang yang dipesan
kalau tak melayng RM 600 as modal nak mulakan business tuh..
 
So aku anggap ni
Macam pngalaman nak start business lah
sekali gagal takselamanya gagal kan??
 
So apa barang yang aku nak jual tuh?
Nanti aku bagi tau.
sekarang kena cari new supplier..
supplier hari tuh.satu sen pun tak leh pakai..
hu hu hu..
 
kang aku kecoh2 kat sini
sekali tak jadi or tak jumpa supplier
habih camno?
semangat nak beli LV nih.. tau tak
hahahah kecoh!
 
 

4 comments:

Anasfadilah said...

wah business apa ni?cepat kasitau

Elyn said...

haha bundle betul la u ni opsssss bendul!!

mummy_adam said...

good luck :)

azzamoro said...

u nak buat bisness ape tiara. tak saba lak i nak tau. hehe