Friday, March 26, 2010

Demotivated korang pernah?

Kalau orang tak kenal aku
Mesti ingat aku gila babi gatai
tak pun ingat aku ni
Perempuan Gatal gila..
hahahaha
 
tapi yang dah kenal rapat ngan aku
memang tahu
aku memang gatal
ops..
ekeke..
tak kenal maka tak cinta ma
 
sebenarnya nak cakap/tulis nih
aku ni demotivated
malas nak keja
sebab!!
hari ni sume orang kat opis ni tersenyum-senyum
tersengih-sengih benci!
yer gaji + bonus dah masuk hari ini..
aku hanya dapat gaji tanpa bonus
 
tu yg rasa demotivated
pehtu surat confirmation aku pun tak sign lagi
tetiba tengah selak2 hompage jobstreet
GILA kan
aku nih memang camnih
korang penah ke rasa camnih
tetiba DOWN
nak orang pujuk
beckham dah pujuk dah semalam
tapi biasalah aku kan mengada-ngada
so daripada biar blog ni tak berupdate
biar lah aku luahkan kat sini
tuh jerlah nak ckp
 
hari ni tak mau keluar lunch ngan budak office
sebab "jeles" punya pasal
aku buat appointment ngan kawan aku merangkap business partner yang baru nak jadi
esok ada "board meeting"
planning mesti mau hebat..
 
 
 

5 comments:

Elyn said...

pernah!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun pernah.laa..suh laa depa belanja hang!!

eiNa said...

pernah jugak!! :P
tapi kalau depa xbelanja u..majuk seminggu ... hehee

iEfa said...

penah jgak..bebln 2 nk recover :D

YatieJay said...

Pernah...bila ada rasa demotivated jek kat opis, mesti jenguk jobstreet gak.

Tapi kan Tiara....bertahan la lagi setahun. Next year pasti kau pun akan merasa bonus yg best itu. kalau kau join company lain, kena go through the probabtion period lagi sekali. Sanggupkah?!