Wednesday, March 3, 2010

Mekdi mummy

Aku rasa rata-rata yang kenal aku tau betapaaaaaaa
aku suka sangat makan mekdiii

kalau dah mummy suka
anak suka gak ke?

tengok jer lah gambar kat bawah



Ni location kat mekdi, telok chempedak kuantan

*sebenarnya ayra suka toys jer
tapi dia langsung tak makan
ralit dok main
berlambak dah toys kat umah tuh...

credit : TO http://fozalin.blogspot.com/ tolong i update blog bergambar, dengan ucapan hadiah birthday you, mop magic clean tu biler nak amik?

4 comments:

Elyn said...

haha i tlg so i kene komen gak ke???

iem said...

elyn yg tolong ke hehe,

eiNa said...

sah blogger tegar ..siap suh member apdet kan tuh.heheee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahaha.lawak ar..

my nuha suka makan ayam mekdi yang spicy tu.

maknya tak tahan pedas :p