Friday, April 16, 2010

Tak pandai nak sembunyi

Tak pandai nak sembunyi kan emosi
Aku ni cakap terus jer
Tak pandai simpan2
CAmtu gak ngan EMOSI aku

so ssekrang aku tengah stress
Mood jatuh sampai ke kaki

Susah jadi orang macam aku
yang hati nipis dan kecik
sensitif mcm kulit bawang

aku kalau happy memang aku tunjuk aku happy
aku kalau sedih memang aku tak pandai nak cover
aku nak kuat juga macam korang
aku nak jadi macam korang
kalau ada problem sebesar batu hempap kepala pun
korang leh sengeh2 + senyum2
camne korang HIDE?

korang pakai ilmu apa?
aku leh belajar tak?

tapi kalau aku belajar dair korang pun
kalau jenis hati aku yang lembut dan sensitif nih
apa pun tak leh tukar kan?

Oklah entry emo di hari jumaat

Emosi kerana:
- ayra demam
- sekarng fully sent to bbsitter
- ari tu ayra tunjuk cara2 orang pukul dia
- ingat nak amik maid jaga one to one tapi takut jadi mcm KIPTIYAH maid makcik rehan pulak
- aku sangat tak boleh nak tolerate ngan sorang kat opis aku nih , rasa nak tuakr keja..





6 comments:

Elyn said...

meh masuk kelas i nak?? ekekek

e.l.i.s.s.m.i.e said...

meh aku ajarkan..aku banyak ilmu merepek..hahahaha

tapi kalo dah masuk bab pukul2, better kena cari pengasuh lain la..bertindak sebelum terlambat.

mummy_adam said...

agree with eliss.. "kalo dah masuk bab pukul2, better kena cari pengasuh lain la..bertindak sebelum terlambat"

YatieJay said...

BS Ayra pukul dia ke? BS Naufal dulu selalu acah2 dia pakai hanger. Kantoi pun sebab Naufal amik hanger nak pukul akak sedangkan tak pernah buat pun kat dia sblm tu (la ni dah selalu kena..heheee)

Baik tukar BS aje kalau mcm tu...

KV said...

same to me. Mmg susah nak hide kan perasaan. ternampak kat wajah. huhu

makcikrehan said...

pikir 80 kali la nk ambik maid... huhuhu