Wednesday, April 28, 2010

Nak nyibok gak

Sebenarnya
Seronok tau tengok oragn bergadoh
lumrah manusia
ok yg lain tak nak mengaku
aku mengaku
aku dok pi refresh blog tu
nak tengok komen terbaru
ha ha ha

tu jer lah sekian

kadang2 kita selalu rasa kita akan berada diatas forever
tapi hakikatnya
kita hanya manusia biasa yang hina dina
hidup ni memang ada atas bawah..
setiap orang mmg suka yg atas.
tapi sesekali kita kena pndang ke bawah jugak

ok sekian dari ustazah hiks..

ps: aku memang suka duduk kat atas..opss salah blog daaaa

8 comments:

Elyn said...

hehehe i tau u kaki sibuk opsss u sibuk !!

eiNa said...

ahaha.. bukan nak jadi batu api kan.. tpi orang cam tu sekali tekena baru sedar agaknya.. insyaallah.

mummy_adam said...
This comment has been removed by the author.
mummy_adam said...

ena pun penyibuk gak, suka menyibuk hal org..kekeke

makcikrehan said...

haippp..... jgn sibuk2 tawww.... hehehe

YatieJay said...

Akak dah lama tak online dan blogging...tapi rasa mcm ketinggalan something.

Ada cerita panaskah?!

Dah 2-3 blog akak pergi seolah2 menceritakan/mengata sorang blogger ni....adoi, rasa mcm ketinggalan lak!

Aku Bukan Bidadari said...

Elyn - hahahah tapi link tu i dpt dari u lalalalal so u lar yg 1st nyibok eh sibok ekekeke..

Eina - tapi dia sedar ke rasa mcm x jer

Mummy - ekekeee.. ena ngaku eh..

makcik rehan - kak.. ekekeke.. gossip terhangat tuhh

Yatiejay - kak.. kata kunci nyer peejburhan.. kak pi google..

YatieJay said...

Got it! Fuhhh...memg panas berapi2...MERAH muka akak membacanya...hahaaa.....

Thanks for the tips! ; )