Monday, April 26, 2010

Mendatangkan kebencian dari baca email jer..astaga!

Terima kasih
Untuk pendapat2 kalian
Memang  aku tak dapat lari
dari makhluk tuh

Aku rasa masa aku minta doa dulu
Untuk dapat kerja
Aku doa camnih

"Ya Allah Kurniakan lah aku tempat kerja yang stabil dan kukuh, dengan limpahan rezeki mu dengan gaji yang banyak dan bos yang baik"

Tau kan kalau kita berdoa kena specific
Memang allah maha mengetahui
tapi apa yang kitaminta
itu yang dia bagi
*sila rujuk buku2 agama (aku pernah dengar dr.fadzilah kamsah cakap pasal bab-bab doa  ni)
So aku dapat apa yang aku minta alhamdulillah..
Company yang stabil dan kukuh (insyallah)
Gaji yang banyak (alhamdulillah)
Bos yang baik (Inysallah dan alhamdulillah)

Tapi aku tak dapat
Lari dari
makhluk gila yang jahat ni (sebab aku tak minta hindarkan aku dari diaorang nih)
Wallahualam

*korang nak tahu betapa aku tak leh tolenransi, baca email dari dia pun dah mendatangkan kebencian tau!

astagfirullah!
Dia duduk sebelah aku jer ..

6 comments:

idahani said...

at least ko x perlu report to him..juz tell yourself that u r good n that fella jeles of u..sedap skit hati kita beb..plg penting wat derk jer..doa gak agar dia jadi org yg baik2..doa kan kena specific? doa nama so polan jd org yg baik2..insya Allah..

Elyn said...

u buat je keje u. pejam mata macam die tak wujud!!!

u tau bulan2 dpt gaji. dgn staff lain u ok kan??

zonaku said...

huhuuu..
aku minta doa supaya aku x bencikan dia...huhuhuhuuuu

mummy_adam said...

buat donno jer.. ala2 dia xwujud..

iem said...

buat bodoh je..macam dia tak wujud langsung hahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ko doa laa semoga dia dpt offer better dari skang..sure dia pindah.