Tuesday, April 20, 2010

Kenangan yang tak pernah ada

Aku nak update sesuatu yang menarik
Tapi tak terkeluar nak taip
Rasa macam kalau aku taip kat sini
Bukak pekung di dada
Tapi biler tengok status FB Dila malam tadi
Tetiba teringat dia
Nak kata miss him
Tak kot
tapi macam rasa sebak semacam

tak tau nak describe camner
mungkin kah sebab aku sedang peot?
so emo semacam
aku tak nak reveal
sapa yang kenal aku lama dulu
tau lah apa / siapa yang terbayang kat fikiran aku sekarang


ok daa

3 comments:

idahani said...

tingat lagu arwah P.Ramlee.."brg yg lps hai jgn dikenang, kalo dikenang..merajoklah diri"

sesekali tingat takper tapi kalo dah hari2..hhmm sangatlah tak best bcos apa/siapa yg difikirkan belum tentu memikirkan kita..cheers babeh! got lots of other thing yg lebih menarik utk difikirkan..

Aku Bukan Bidadari said...

tgk nama dia tetiba teringat.. hahaha nak kata rindu tak mungkin kut..

idahani said...

hmm..nak wat camner nak buang terus sgtlah susah..sbb kenangan dah melekat kat otak..tetiba tingat ok g, but dun make it spoilt your day la laling..