Friday, November 20, 2009

Lepas khamis dah tentu jumaat..



Jumaat heeee
Senyum sampai telinga lah ya

Jumaat masa untuk merancang itu dan ini
Minggu ni nak merancang untuk buat :-
- Nak basuh baju yg sebakul
- Nak kemas tempat toys ayra
- Nak pack baju-baju ayra yg lelama nak bagi orang(anyone nak??)(dah sendat mendat or singkat mingkat)(nampak cikgu bm aku tulis camtuh mampus kena pelangkung pepandai jer bg kata ganda)
- Nak pack / let go baju-baju aku yg lelama dh tak up to date (dah lama baru nk letgo)
- Nak belajar masak rendang/kuah kacang utk raya haji coming

itu jer lah yg mampu aku list kan, belum tau leh buat semua tu ketak hi hi hi..

3 comments:

Elyn said...

u raya haji i nk dtg umah u ek!! hehehe

zonaku said...

eh, satu lagi..... nk tolong aku pindah!

KV said...

ahkak pun masih tak pandai buat kuah kacang dan rendang. Hik hik. Malas wehhhh