Saturday, January 16, 2010

Perangai siapa?tak tau lah

Pergh
Berapa tahun bulan aku tak update?
Alasan..
Or tkder alasan..
Aku malas..
tak boleh jadi blogger tegar
Bila kat opis tak leh nka update blog
balik rumah memang tak ada ruang/masa nak update pun

Rindu Ayra? ekekeke.. dia dh pandai shopping.. .
Pantang nampak..KEDAI
mesti nak masuk n pilih2 barang.. (macam sapa tak tau lar)
then if tak bagi..
MOGOK!! MERAJUK!! TANTRUM!!!
(mcm sapa tak tau lahhh)


Kalau dah perempuan tu..perempuan juga
Sibok nak melawa (mcm sapa tak tau lah)
Dah pandai pilih baju sendiri if nak gi jalan
Kalau aku mix n match tak kena
dia TANTRUM!! MOGOK!! MAJUK!!
Memang kena ikut taste dia sendiri
kadang2 aku takut..
asik ikut jer kehendak dia
nnti dia spoil brat!
tapi kalo tak ikut
satu taman dengar dia jerit
habis cmno??
anak2 u all camner?? TANTRUM tak? nnotty tak???
pandai buat hal tak?




Ps: ramai yg dh preggy for 2nd ya..tahniah! Tolong jgn tanya aku bila nak tambah.. kalo tanya putus sahabat wakakakaaa..eh seyes ni tolong jgn tanya..prttttttttttt!! daaaaaaaa

10 comments:

nanonano said...

Kuat tol pengaruh mummy meresap kt diri ayra,hehe. Misiyu dak c0mel!

eiNa said...

ahakss.. anak mama betui la ayra nih.. :P

tulip said...

ayra girl.. tu la suka lawa2.. kan ayra kan...

Jiey^Mien said...

Puas pikir, ikut pangai sape la ek??
:P

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

esok2 jgn belawan melawa dgn mumy dia dah la..keke..

Elyn said...

muahahah ayra ikut perangai aunty ek??? lallala

oren said...

ada benda kita buleh tolerate dan ada benda kita kena tegas..terpulang pada budi bicara kamu, as u r the mother :)

Ummi Muche Iche said...

cikpuan... tu okeh lagi.. sore si ayra tomey yg kedengaran..

kalu ima nih... dgn sore2 ima pun kedengaran diseluruh blok umah.. cmno tu.. boleh bygkan x betapa kreatifnya sorang2 otomen dua org tu.. heheheh..

apa2hal pun.. sbg ibu nih.. kenalah sabor....

KV said...

ok, akak tak tanya sbb kalo org tanya akak pun kira putus sahabat. Hak hak hak

.miz j for jelly D. said...

my bos kat opis ni tak jemu2 pesan, jangan bagi muka sgt kalau anak buat perangai, nanti makin lemak. masalahnya, kalau tak bagi muka lagi bingit telinga dia menjerit. haish.