Wednesday, November 18, 2009

Mekah Al Mukaramah

Memandang kan ini schedule post..
Kalau dirancang
hari ini ialah tok mama pi HAJI
flight kui 7 pagi..
maknanya sekarng aku kat KELANA JAYA bersama beckham.ayra and all families
Doakan yg baik-baik saja
semoga tok mama,tokayah,my cousins all selamat pergi dah pulang dari MEKAH
Dan sihat-sihat hendaknya..

****
To be honest..
Aku takut, sedih dalam gembira
Tok mama dpt pi MEKAH insyallah kali kedua - I'm Happy

Sedih
Berjauhaan tuh sebulan lebih..

Takut..
Boleh ke aku manage menjaga AYra,beckham,adik and anak my cousin..

Raya haji nih
ada sesiapa nak masakkan rendang?
kut tak aku masak pakai BRAHIM's jer..

Kalian..
Doakan aku ,family dan semua baik-baik dan dipermudahkan semua urusan ya!

7 comments:

oren... said...

teringta masa parents pegi haji buat pertama kalinya..masa tu akak final year di Gombak..mmg tak balik kampung, jadi hantu kampus ngan students foreigner..konon nak mangkit la solat raya, sekali bangun kul 10..hahaha...bekfas pon mkn megi sajork..mmg syahdu..

Elyn said...

i'allah u buleh!!! igt ur mum pi buat ibadat so jgn sedih2 ye....

zonaku said...

insyaallah... moga tok mama dpt beribadah dgn sempurna n diberi kelapangan n kesihatan untuk mengerjaknnya....

jgn sedih..

MamaAimy said...

semoga tok mama & family slmt pegi & blk....serta dpt menunaikan ibadat haji dgn sempurna... Amin

Mai mkn rendang rmh aku...mak aku masak... :)

iEfa said...

same laa our parent..but ma parent g awal2 ritu..2 flite rasenyer...tak sabo dh tgu derang balik..huhuhu semoge same2 dpt haji mambur ;-)

chik star said...

insyaAllah semue baik2 saje.
:)

tulip said...

insyaAllah, tok mama n ur family baik2 je..