Thursday, November 5, 2009

Collection teddy/dolls..

Even aku ada anak perempuan pun
Percaya tak kat umah aku
ada 3 ekor jer teddy bear/anak patung
Ayra tak suka / geli/takut .. aku tak sure

Tapi..
2 daripada 3 ekor nilah
yang ayra leh terima tak takut/tak geli/suka..


patung hipo tu beli kat tesco
masa tu dia baru beberapa bulan (umur 6 bulan kalo x salah)
punca boleh beli
dia pegang tak mau lepas-lepas

patung minnie tu.
daddy dia beli for bday gift
kat kuantan.. sebab dia hug and cium minnie tuh bersungguh-sungguh
(kat kedai DISNEY okkkkkkkkkkkk bapak mahaiiii patung tuh)

patung cekelat tu
masa gi pureen sales
aku beli banyak barang2 heinz..
so dapat teddy bear tu as free gift
so Ayra tak suka dia baling2 jer or pijak2 jer teddy nih
aku assume dia x suka kaler sebab warna coklat kan tak lawa..

anak korang mesti banyak collection anak patung kan?
aku dulu banyakkkkkkkkkkk sangat..
sampai penuh katil
tapi naper ntah..
ayra tak suka hi hi hi
teringin nk beli barbie tu sumer utk dia
tapi baru jer tunjuk patung barbie tuh
dia amik and campak ke bawah..
ha ha ha
maybe lom masa lagik kut??

(SCHEDULE POST)

5 comments:

oren... said...

patung barbie tu, sok dia umo 3-4 tahun baru reti main...

Elyn said...

hmm wafiq ade shark ngan pooh!! tapi sume dah lunyai die buat kawan smack down hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama laa pink hyppo tu :P

anak aku, aku tak beli..hahahaha..

ada satu orang bagi tapi x bg dier main sebab bulu dier x lekat :P

nanti laa besar sket br beli bear..

aku punya kat kg pun banyak..hahahaa

tulip said...

nabil ada 3. 1 patung sin chan, 1 upin ipin dan 1 bear kaler pink. semuanya bukan kami belikan. org hadiahkan... tapi semua dia main ala2 je. maybe sebab boy.

zonaku said...

hehehheee.. farah mmg x gemar sgt mainan pompuan nie.. kalau keta, bgaduh pun dia sanggup.. barbie ada satu jer.... tu pun sbb dia nmpak n mintak, trs belikan.
tp kejap jer dia suka, lps tu smpai skrg dia x mo dah...

teddies ni sumer, kalau ada mak sedara punya je la.... dia punya.. jgn harap