Monday, November 16, 2009

Tips Menyapu Secara Cepat


Sowi.. last week tak update hi hi hi
ALASANNYA IALAH
BUSY..
Leh terima tak?? (kat facebook leh lak masuk ha ha ha kantoi)

Nih nak citer (gaya mek gayah)
sejak ada anak ni
walau pun malas terpaksa merajinkan diri
dulu ms berdua-dua
selalunya aku sapu sampah dlm bilik jer setiap hari
tapi kat hall sabtu ahad jer lah aku sapu
tapi skrang kena sapu tetiap hari..
nasib rumah yg ni sekangkang kera jer..
kalo umah satu lagi tuh besar sikit
sekangkang lembu hi hi hi

apa-apa pun aku paling menyampah nak sapu rambut
nak guna vacuum hari2 sakit pinggang woh
(alasan)
dulu aku guna penyapu biasa..
asik2 tertinggal rambut tu kat belakang
korang ada experience camnih tak? *ke aku yg tak reti menyapu?
then member opis lama rekomenkan menda alah nih
so bila aku cuba
walawehh sangat lar easy pizzy!
pejam mata pun leh siap
and tak meremehkan
cepat giler!!
kalo dulu menyapu take about sengah jam
sekarang 10minit pun dh siap..walla!!

so apa lagi mummy's and none mummies..
pi cari kat tesco ada kat giant ada kat care4 ada..
harga dlm lingkungan 39.90 included refill
tapi menjimatkan masa and tenaga
tenaga tu leh wat menda lain
keh keh keh
apa lak tips korang??
*kalo ada tips basuh baju secara cepatlagi best
minggu ni hectic so baju ayra smpai takder sebab aku simpan 2 minggu tak basuh2
teruk kan aku??

(schedule post)

5 comments:

Anasfadilah said...

tips basuh baju dgn cepat

tiap2 hari basuh baju

jadi baju2 tidak menggunung tinggi

hahah

Elyn said...

i tggu u bg present ni kat i hahaah

Jiey^Mien said...

setuju ngan tips dila!
=)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tips bsh baju secara cepat : antar dobi :P

lin said...

cmna nk pakai ni?kene lekat kt mop ke?