Thursday, July 29, 2010

Macam mana?

Macam mana korang update secara banyak2?
Banyaknya idea korang kan..
share lar sikit..

aku buntu,
kalau takder apa2 berlaku
memang takder idea jer ank tulis blog
tapi Income NN nak juta-juta macam orang lain..
Paling kagum ngan OLI dia boleh update sehari 88 kali (perli nih)

he he he




iPad



Anyway ... abaikan posting kat bawah..
Tu test n error..
Ni nak tanya PERLU tak?
He he he duit sendiri pehtu nak tanya orang lak kan

Beckham..
kalau bab gadget..
dia tak soal banyak,,
dia kata GAdGet .. long lasting n worth iyoo lah tuh

tapi..kalau minta yang bawah nih..
buat tak layan
and paling kejam..
dia soh aku kuar duit dari tetek peluh sendiri..

http://www.luxuryskymall.com/images/gucci/gucci_sukey_black_2.jpg
SUKEY GUCCI - ini kak KV yang minat


http://www.counterfeitchic.com/Images/Louis%20Vuitton%20Speedy%2030.jpg

LV = LV = patploh kali dok cakap pasal LV nih..
tapi belinya tak pulak...


sebenarnya..
nak tanya mana berbaloi

kuar duit beli gadget?
or kuar duit beli bag tangan?

Ehh.. best tak?
cuci mata di pagi khamis
itu jer lah..
yeaaa
update 2 kali sehari
aci lar kan

walaupun tak berilimiah langsung..

4 comments:

YatieJay said...

Kalau kau tanya akak yg tak pandai gajet majet ni.....mestilah handbag pilihanku!

nanonano said...

erkk..
2-2 tu xde lam senarai,
sbb xmampu,
ksian x??
:p

makcikrehan said...

main tibai jer datin weh. pegi lantak la entry ilmiah ke tak ilmiah. hahaha. [pastu kang org keji aku dlm entry dorang aku sentap pastu takmo kawan depa.. ahhaha..sengal makcik kau]

kalo tanya makcik ko, aku sure pilih gadget. tapi... henfon canggih ribu-riban is definitely not in my list. i've had enuff internet kat rumah dan kat opis. kalau gi mana-mana, sibuk heret hanak-hanak jer. tak dan dah nak pikir henfon ke apa.

but... gadget yg akak rasa worth it kalau nk beli... is a GOOD CAMERA. DSLR contohnya... kerrr... org lain dh ada DSLR sumernyer.. aku jer yg baru hegeh-hegeh ha? ha? ha?

or... tanak cuba invest dalam emas? or watch? <--- tu semua tu ada future value instaed of h/bag and phones...

iEfa said...

beg tgn beg tgn..gadget ni susut nilai...tk caye beli skrg 3 bln g trade in..haa kan murah jek dpt duitnyer..enbeg...hurmmm ader ker org trade in...hahahah ntah...beg tgn jgk tk kire tk kire