Tuesday, July 6, 2010

Berazam nak hari-hari

Nak hari-hari update blog ni
even blog ni niat sebenarnya utk Ayra
tapi..
ada hal yang aku rasa
tak perlu teruskan utk bercerita tentang ayra kat sini

so daripada blog ni terabai
eceehhh
so alang - alang
aku berblog macam orang - orang biasa jer la
cerita biasa
tentang basa basi
makan apa
beli apa
ha ha ha
kalau boring
jangan baca
keh keh keh

lagipun kadang2 aku sendiri pun boring gak
contoh mcm cerita kat bawah tuh:
ek lehhh makan kat TGI pun nak cerita
Apply 3 kad tah haper2 tui pun nak cerita..
sedangkan aku sendiri boring
korang yang membaca apatah lagi
kannnnnnnnn

jadinya
aku nak minta pendapat korang
apa patut aku tulis dalam blog nih?

cerita tentang beckham n aku ---> kat blog lucah nuh eheheheh
cerita tentang makan? --> dulu2 leh ar selalu pi makan sana sini, skrang ni pi makan weekend ajer pehtu static tak nandos,kenny tak pun mekdi eheheh
cerita tentang designer bag? --> aku sendiri baru ada coach ajer..tetiba lak nak cerita meletup2 tentang bag hahah


so apakah yang layak aku cerita dalam blog ni, koarng nyer idea kut aku leh pakai kan ke..
if takder idea.. aku taram jer lah citer yang biasa biasa tuh..

oh ya..ada orang tegur aku
kalo blog tak der gambar..macam tengok citer takder subtitle yer ker
terbalik eh?
he he he

jap aku bubuh gambar





3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

buh gambar ayra banyak2..aku tak kisah..muahahaha.

Aku Bukan Bidadari said...

eliss - no more citer ayra sowwi eh.. i love u.. gambar aku ko x mo tgk?

YatieJay said...

Alaaa..update aje apa-apa citer. Akak baca aje!

Kalau Tiara tnegok blok org lain, kekadang hal yg remeh temeh pun nak cerita kat blog. Ramai je yg baca dan komen.

Yg penting - ikhlas. Jangan paksa diri....