Monday, July 5, 2010

Baru apply .. korang dah?

So far..
3 kad yang aku baru apply
untuk memenuhkan poket kad
kad purse mahal aku nih (riak lagi)

ekekek..
So nak share ngan korang sumer
benefit apply kad - kad nih..

Yang lelain tu aku rasa korang dah ada kut
toys r us kad.. itu wajib..
ada offer and berbaloi gak lar..
mekdi VIP kad.. itu lagiiiiiiiiiii wajib
dapat ice cream + french fries free ajer

so kalo lom ada cepat2 apply..
Ni aku nak citer pasal 3 kad nih

First ELIANTO
ELIANTO ni makeup / skin care pun ada
tapi aku so far beli makeup ajer
Macam pen eyeliner / lipstick or lipgloss
so far so goods lar barang-barang elianto nyer
stil nampak cantek jer if auk pakai (riak lagi)
ngan kad redemption nih, every purchase of RM30
dapat stamp pehtu kang cukup 5 kali
dapat mystery gift lar
err aku baru 2 stamp
kena ada 3 kali lagi..so tak tau apa hadiahnya..

Second ARIANI
aku rasa 20 daripada 21 orang
sumer tau apa tu ARIANI,
even aku ada menjual tudung kat sini (click ar kalo sudi)
tapi aku tetap membeli tudung di ariani..hahahah
tah haper2 kan
purchased RM200 and above dapat lar kad ni..
kalo purchased RM500 and above lak dapat gold card ...
kalo korang ada kad nih, otomatik korang leh dpat diskon 10%
let say dah memang ada diskon 10% + another 10% for member
owh ya.,.kalo ada sesiapa nak kirim beli tudung bagi tau lar
lagi kalo korang senyum2 ngan bos diaorang (korang cari muka bangla dok jaga kaunter)
tanpa RM200 pun korang leh dpt kad nih .. ehemmm

Thirdly POPULAR
ni fressh from OVEN
baru jer apply semalam
RM 12 untuk 1 tahun, normal kad
RM25 untuk 3 tahun privilege kad
bukan setakat kat M'sia ajer, kat singapore and hongkong pun dpt diskon
benefit dia : banyakk sangat
ada diskon tu yang penting / beli cd - rama pun ada diskon
kad MPH / kad BORDER aku lom apply
korang ada apply?
share2 lar wehh..

itu jer lah

Future
nak apply kad LV
ekekekee



3 comments:

nanonano said...

mekdi ade kad?
apsal na ketinggalan zaman neh??
biasenye dpt free tu sbb die tgk sticker kat kete je..
ceh,

Wawa said...

wah2... sikitnyer kad yg diapply, ekekeke.. tp mmg stuju.. berguna kad2 ni utk diskaun dan redemption ^^

Aku Bukan Bidadari said...

na - mekdi ada kad..nama dia VIP..kang na pi mekdi minta nak apply kad.. iskkk dh lama lar ada kad nih utk MEKDI

wawa - heheheh,, yg ariani tu free ajer sbb byk senyum ngan bos dia.. masa tu beli tudung dlm 80 hinggit jer kut.. terus dpt padahal syarat wjib RM200 and above..