Monday, July 5, 2010

Kalau bulan puasa jangan harap aku bukak posting nih

Padan muka
ni aku kalau time rajin
mula lar sehari 18 kali update
kalau malas..
bukak blog pun rasa nak termuntah..

Aku addicted to apa2 jer food yang ada cheese
Ni farewell party
Membe kat opis
TGIF Sec 14,
Makan Adobo Chicken
Set yg RM29.90

Nano, nak tau sedap ke tak sedap TGIF
mai turun KL
Tiara bw makan situ..
tapi dengan syarat na kena suka makan cheese lar
sebab food dia kaya ngan cheese..

so saja nk soh korang tengok
pipi aku pun dah gebu
mcm cheese nan tu kan?
ahakss..

owh ya..
last week 3 kali aku makan tandori chicken tuh..
sampai mamak tu pun dah kenal lar ..

koran suka tandori?




3 comments:

~adeQ~ said...

saya suka!!!(sambil angkat tangan) hehehehe...tandori oh tandori....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku suka gak makan makanan ber cis ko tu!

zonaku said...

tandoori....
kalau hang belanja ok jaaaaaaaa...