Sunday, October 4, 2009

Rambut belakang kurang lar



Nak tunjuk rambut belakang ayra
rambut dia kurang kut belakang
camner nk buat?
orang kata makan bantal..
entah ar...
tok mama kata
ikut rambut daddy dia
tapi rambut daddy dia kurang kat depan
hi hi hi hi

hmmm nk trim rambut dia
tapi tkut tak tumbuh
serabut jer
sikat kejap jer serabut lik..
rambut dia mcm nk ikal2
masa kecik2 lurus jer rambut dia
dh besar ikut aku lak
kena bw dia g rebonding juga lar nih
hiks..

4 comments:

tulip said...

org tua kata nak letak minyak kelapa dara. tapi bau sikit la... rambut ayra mesti jenis halus nih.

MamaAimy said...

ramai bg petua kt Aimy suruh letak minyak Zaitun Syurah atau minyak zam2...aku x penah try lg..ko cubalah buh kt ayra...

Elyn said...

tiara.... u kene try trim gak rambut ayra. so nanti kuar rata dan lebat. dulu wafiq pun rambut cam ayra siap ade lubang lai hihi.

then i pi salon, cine tu ckp kalo we all trim sure kuar.... i buat hasil nyer betul cam cine tu cakap u!!

eh i pakai olive oil cap ginvera je sapu kat pale wafiq. murah dlm 3 hengget!!

azzamoro said...

maybe boleh letak olive oil untuk lebatkan rambut ayra..