Tuesday, October 27, 2009


Masa ni anak masing2 mengelupur tak mo bergambar.. haihhhh

Ni cerita dah nak basi
tapi leh ar cerita lagi
sebab syawal baru jer beberapa hari berlalu
Actually masa ni si ELISMIE tak bagi tau aku 2 hari in advance nak mai umah
So kesimpulannya pi umah mak aku makan kuih raya ngan air jer lah
kebetulan hari tu si MACAREENA08 buat open house..
memandangkan MACAREENA08 tu one of my friend yg agak rapat
aku menggunakan rumahnya sebagai ganti ha ha ha
tak lah memang MACAREENA08 jemput Elissmie tuh sekali
suppose si ELYN pun join together
tapi last minute.. wafiq masa tu tak sihat
so 3 blogger nih jer lah berjumpa..

*ps ELIS lenkali nak mai bagi tau 2 hari in advance yo.. hiks..

(schedule post as promised)

5 comments:

iem said...

wah baru syok ada entry ari2 huhu

Elyn said...

yooo sume bunga kalo wafiq ado die la kumbang heheheh

azzamoro said...

bile la airyll dapat jumpe ayra..:P

Nina said...

kami aje lum pg umah Ayra walaupon dekat aje umah....x payah bg notice 2 ari bole tak??

mummy_adam said...

alarrrr.. bila nak jumpa ayra nie, mummy dh jumpa tp sekojap jerr.. :(